Nijmegen
Teambuilding
Reset

Teambuilding Nijmegen

Elkaar beter leren kennen? Vaste patronen doorbreken? Met een van onze teambuilding Nijmegen activiteiten verbeter je je team. Elke activiteit is namelijk gericht op een ander aspect van het werken in een team. Jullie dag dat in het teken staat voor teambuilding Nijmegen, kunnen jullie in stijl afsluiten met een buffet of driegangendiner. Gezellig napraten en genieten van lekker eten: een mooi einde voor een geslaagde dag!

81 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wat dacht je bijvoorbeeld van een stepspeurtocht in Nijmegen, een Team Challenge Citygame of ouderwets ganzenborden in Nijmegen, maar dan in een nieuw jasje gestoken? Doordat we bij DoeNijmegen veel activiteiten in eigen beheer hebben, zijn wij zeer flexibel. Neem daarom snel contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat waarop meerdere teambuilding activiteiten Nijmegen zijn verwerkt.


Teambuilding tips: zet deze info op een rij

Ga jij een teambuilding Nijmegen uitje organiseren? Dan is dit best veel werk. Zet daarom de volgende punten op een rij:

  • Hoeveel personen doen mee aan de teambuilding activiteiten Nijmegen?
  • Wat voor soort uitje willen jullie doen (bijvoorbeeld sportief of een citygame)
  • Wordt het één activiteit of een complete dag incl. eten en drinken?
  • Wanneer vindt het teambuilding uitje plaats?
  • Waar gaat het teambuilding Nijmegen uitje plaatsvinden en heeft iedereen vervoer om hiernaartoe te komen?
  • Wat is het budget?

Heb je dit op een rij, dan helpen wij jou graag met alle organisatie zodat jullie teambuilding Nijmegen activiteit of complete dag er een wordt om nooit te vergeten!


De leukste teambuilding activiteiten Nijmegen

Zoek je activiteiten voor teambuilding Nijmegen, dan heb je bij DoeNijmegen een ruime keuze. Zo raden wij onder andere de Escape Dinner Game, de Wandelspeurtocht en de Sherlock Citygame aan. Zitten er in jullie groep wat mensen die wel van een drankje houden? Dan is de Step-kroegentocht een goede optie.


Teambuilding Nijmegen combineren

Natuurlijk kun je de activiteiten voor teambuilding Nijmegen combineren met andere losse uitjes die wij aanbieden. Maar wist je dat je ook de keuze hebt uit complete arrangementen? Zo staan onder andere de arrangementen Step-kroegentocht - Diner - De Grote Spelshow, Party & Co - That’s so 90’s Quiz en Steppen - VR Escape Game: Casa de Papel garant voor een geweldige dag, middag of avond.


Naar wat voor activiteiten voor teambuilding Nijmegen je ook op zoek bent, bij DoeNijmegen vind je altijd een uitje die aan jullie wensen voldoet!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Hunted Citygame
"Een super gave dag. De activiteit draagt echt bij aan teambuilding, maar ook aan de vitaliteit. Iedereen heeft enorm gelachen en plezier gehad. Een topmiddag."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes