Groepsactiviteiten Nijmegen

Groepsactiviteiten Nijmegen

Ben je op zoek naar groepsactiviteiten Nijmegen? DoeNijmegen is al jaren de specialist in het organiseren van originele, leuke en gezellige groepsactiviteiten. Zowel binnen als buiten, en voor zowel kleine als grote groepen. Denk aan citygames in de binnenstad van Nijmegen, de gekste opdrachten tijdens De Grote Spelshow en verschillende mogelijkheden voor Wie is de…? in Nijmegen. Ga de strijd aan met je collega’s of teamgenoten en ontmasker jullie mol. 


Of je nu op zoek bent naar een escape room, een hilarische quiz, iets sportiefs of een spannend groepsuitje, met een van de groepsactiviteiten van DoeNijmegen vind je altijd iets wat bij de groep past. Inventariseer de wensen, neem contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een offerte en voorstel op maat. Zo kies je altijd een unieke activiteit die het beste past bij de groep waar je mee op stap gaat.

Groepsuitje Nijmegen

Een groepsuitje Nijmegen is zo gevonden. Een van onze populairste groepsactiviteiten Nijmegen is de Stepspeurtocht in Nijmegen. Dit is een uitje voor jong en oud en er is geen oefening voor nodig. Met deze stepspeurtocht kom je langs de mooiste plekjes van Nijmegen en bovendien kun je het steppen combineren met een driegangendiner. Zo genieten jullie de hele dag van alles wat hartje Nijmegen te bieden heeft.


Op zoek naar groepsactiviteiten Nijmegen voor een gezellige dag om te doen met je collega’s? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor Ranking your Stars! Van tevoren krijgen jullie allemaal een korte vragenlijst waarin jullie elkaar gaan ‘ranken’. Door het beantwoorden van de vragen begint de voorpret al meteen. Wij verwerken alle vragenlijsten en verzorgen op de dag van jullie personeelsuitje een hilarische spelshow waar elke collega onder de loep genomen wordt.


En kende je onze The Great Company Battle al? Dit is een ideaal bedrijfsuitje of activiteit voor een onboarding programma. De deelnemers gaan in groepjes van 6 op pad in Nijmegen met een tablet waarop ze zowel funopdrachten als educatieve opdrachten doorkrijgen. Teambuilding is een absolute must en hierdoor is het een van onze leukste groepsactiviteiten Nijmegen.

Citygame Nijmegen
Quiz Nijmegen

Groep activiteiten combineren

Onze groepsactiviteiten Nijmegen kun je eenvoudig combineren. Of je nu op zoek bent naar één uitje, twee activiteiten voor de middag of juist een dagvullend programma: alles is mogelijk. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze dagarrangementen. Zo vind je hier onder andere het arrangement Wandelspeurtocht - Minute to Win it! Dinner Game. Tijdens de wandelspeurtocht gaan jullie in groepjes van 5 tot 6 personen op pad. Jullie krijgen een kaart mee met vragen. Beantwoord je deze juist, dan vinden jullie op die manier de juiste route. 


Daarna is het tijd voor de Minute to Win it! Dinner Game. Terwijl jullie genieten van een heerlijk driegangendiner, wordt jullie groep in teams verdeeld. Steeds nemen twee kandidaten het tegen elkaar op met de meest lachwekkende spelletjes die je je maar kunt bedenken. Voor alle opdrachten krijg je slechts één minuut de tijd, dus hilariteit gegarandeerd!


Behalve onze kant-en-klare arrangementen kun je ook geheel zelf de dag samenstellen met groepsactiviteiten Nijmegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Hunted Citygame in combinatie met een Step-kroegentocht of een The Escape Game in combinatie met een Moorddiner?


Naar wat voor mogelijkheden voor groepsuitjes zoals een bedrijfsuitjevrijgezellenuitjefamilie-uitjevriendenuitje of teamuitje je ook op zoek bent, bij DoeNijmegen vind je altijd groepsactiviteiten Nijmegen voor een dagvullend programma.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
The Phone
"We hebben een leuke dag gehad! Leuke en gevarieerde opdrachten, en het was spannend tot het eind. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes