Recensies

Op deze pagina kun je de ervaringen lezen van de bedrijven waarvoor wij een uitje hebben georganiseerd. Wij van DoeNijmegen kunnen het wel van de daken schreeuwen dat wij de beste zijn, maar we vinden het ook fijn als andere dit voor ons doen.   


Ben je tevreden over ons? Zeg het voort! 

Heb je een klacht? Vertel het ons!


Hieronder enkele recensies van klanten die wij afgelopen jaar hebben mogen vermaken:

Radboud UMC 

“Heel veel afdelingen in het UMC maken gebruik van DoeNijmegen. Dit gaat mond-tot-mond in de kantine vanwege de fijne manier van samenwerken. Ze komen eventueel langs om je wensen te bespreken maar zijn ook heel behulpzaam via telefoon. Het enthousiasme is te merken aan de telefoon en ook altijd bij de begeleiders op de dag zelf. Ze weten de groep elke keer weer mee te krijgen zodat achteraf nog lang na gepraat wordt over het dagje uit. Als organisatie van het dagje uit is dat natuurlijk wat je wilt.


Vodafone Nederland

“Wij hebben afgelopen jaar voor het eerst een dagvullend programma geboekt bij DoeNijmegen. Wij vonden het heel goed geregeld. De communicatie van te voren was duidelijk en op de dag zelf werd er ook helder besproken wat het programma inhield. We hadden verschillende activiteiten en daardoor had iedereen een leuke dag. De dag was voornamelijk bedoeld als teambuilding en wij zagen in elke activiteit dat er samengewerkt moest worden om een doel te bereiken. Wij komen zeker nog eens terug bij DoeNijmegen.”


VGZ Verzekeringen

“Met 150 personen een zelfde activiteit doen was voor ons de grootste wens. Dus niet opdelen in kleine groepjes. DoeNijmegen heeft een zeskamp opgezet waarin ze hele vernieuwende activiteiten hadden. Het strijd element was groot en iedereen ging vol voor de winst. De locatie was goed verzorgd en de begeleiders hielpen mee aan het enthousiasme van de medewerkers van ons bedrijf. Al met al een hele geslaagde sportieve dag!


Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Moorddiner
"Prima bevallen, zeer mooie lokatie, vriendelijk personeel en lekker eten. Echter zou ik leeftijdsgrens vanaf ca 16 jaar zetten (2 kinderen van 13 en 15 jr hebben niks aan t spel gehad helaas). "

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Solex rijden in Nijmegen
"Zeer leuke dag gehad met de Solex tour. Je maakt het zelf geslaagd. We hadden 1 solex met Pech. De hulp was er snel en het werd goed opgelost."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes