Nijmegen
Teamuitje
Reset

Plan je ideale teamuitje in Nijmegen

Een dag op pad of avond uit met je team? DoeNijmegen.nl heeft verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Leer je team echt kennen in een escape room, beleef hilarische momenten tijdens de Ik hou van Holland Dinner Game, daag je collega’s uit tijdens Cluedo City Game of kies één van de andere leuke activiteiten. Met de begeleiding van onze enthousiaste spelleiders en quizmasters wordt jullie uitje zeker een succes. Neem contact met ons op en dan ontvang je binnen 24 uur een offerte voorstel.

103 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Teamuitje in Nijmegen boeken

Een teamuitje in Nijmegen plannen is elk jaar weer lastig. Je moet origineel blijven en je wilt natuurlijk wel iets leuks organiseren. Gelukkig kan DoeNijmegen je uit de brand helpen. We ontzorgen jullie volledig bij de organisatie van het jaarlijkse teamuitje. We zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is en je echt nergens meer naar om hoeft te kijken.


Het jaarlijkse teamuitje Nijmegen stem je bij DoeNijmegen perfect af op jullie team. Zijn jullie een sportief team? Kies dan bijvoorbeeld voor een speurtocht per step. Of houden jullie wel van een beetje spanning? Dan is The Phone echt wat voor jullie. Een spannende citygame waarbij je op jacht gaat naar Mister X. 


Begin je uitje goed met een stevige lunch of sluit af met een lekker diner. Mogelijkheden genoeg. En wat je ook kiest, wij maken er een topdag van! Een teamuitje Nijmegen is via onze organisatie altijd perfect georganiseerd. 

Hebben we je overtuigd? Via onze website kan je direct een offerte aanvragen en ontvang je binnen 24 uur een prijsopgave. Wij hebben uitjes binnen elk budget dus zelfs als de offerte duur is kunnen we op zoek naar een alternatief. Dankzij professionele begeleiding zorgen we voor een geslaagd teamuitje in Nijmegen.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke