Stepspeurtocht in Nijmegen Stepspeurtocht in Nijmegen
Stepspeurtocht in Nijmegen Stepspeurtocht in Nijmegen
Stepspeurtocht in Nijmegen Stepspeurtocht in Nijmegen
Programma
Prijzen
Reviews (22)
Veelgestelde vragen

Steppen in Nijmegen

Staat er binnenkort een familiedag op de planning? Heb jij de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren? Of komt het jaarlijkse bedrijfsuitje er weer aan? Dan is steppen in Nijmegen voor zowel jong als oud een leuke bezigheid. Zo’n stepspeurtocht Nijmegen of gewoon steppen in Nijmegen laat je namelijk heel wat van Nijmegen zien. Je bent overal razendsnel en je ziet de mooiste Nijmeegse locaties.


Steppen in Nijmegen, wie wil dat nu niet? Het is het ideale uitje om met elkaar de stad op een andere manier te ervaren. Met de step zie je op een snelle manier veel van de stad. Bovendien is er geen oefening voor nodig. Jong en oud hebben de dag van hun leven!


En wist je dat je via DoeNijmegen het steppen kunt combineren? Denk bijvoorbeeld aan een stepspeurtocht Nijmegen in combinatie met een quiz of een heerlijk driegangendiner.


Stepspeurtocht Nijmegen

Kies jij voor een stepspeurtocht Nijmegen met je familie? Maak je een step-kroegentocht tijdens het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin? Of maak je met collega’s een steptocht langs de belangrijkste bezienswaardigheden? Welke activiteit je ook kiest, met DoeNijmegen wordt het zeker weten een onvergetelijke ervaring.


Bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden voor het arrangement Stepspeurtocht - Minute to Win it! Eerst gaan jullie steppen in Nijmegen. Na uitleg vertrekken jullie in groepjes met een kaart en vragen naar de stad. Tijdens deze stepspeurtocht Nijmegen moeten jullie zorgen voor de goede antwoorden en hiermee worden jullie beloond met een prachtige route. 


Na de stepspeurtocht Nijmegen is het tijd voor het spel Minute to Win it! In teams nemen jullie het tegen elkaar op tijdens de meest maffe en lachwekkende spelletjes die je maar kunt bedenken. Wie wint de ‘Minute to Win it’ hoofdprijs?


Steppen in Nijmegen combineren

Wil je gaan steppen in Nijmegen, dan kun je dit eenvoudig combineren met een van onze andere activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor een kant-en-klaar arrangement. Natuurlijk kun je ook de andere activiteiten bekijken en zo een geheel programma op maat samenstellen waarbij steppen in Nijmegen is inbegrepen.


Op de step Nijmegen verkennen

Naast steppen in Nijmegen heb je bij DoeNijmegen keuze uit de meest uiteenlopende activiteiten: sportief, cultureel of culinair. Maak het jezelf gemakkelijk en kies een van de kant-en-klare populaire arrangementen of stel je eigen groepsuitje samen.


Een uitje reserveren werkt heel eenvoudig:

  • Kies je favoriete activiteit(en) of arrangement
  • Maak je uitje compleet met lunch, diner of borrelarrangement
  • Plaats je boeking
  • Wij regelen de rest.
  • Alvast veel plezier gewenst als jullie gaan steppen in Nijmegen!

Heb je vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 024 204 2031.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 16,12
€ 19,50
6
Gemiddelde beoordeling
9.0
22 reviews
Uitje: 9.0
Service: 9.1
Horeca: 9.3
Locatie: 8.5
Prijs/kwaliteit: 8.8
Personeel: 9.4
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Familie
Datum: 02-03-2024
Locatie: Nijmegen
Erg leuke speurtocht om Nijmegen te leren kennen. Alleen de 2 uur is niet echt haalbaar. Wij zijn na driekwart van de tour teruggegaan ivm de tijd.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
7.2
Bedrijf / gezelschap: Teamuitje
Datum: 15-10-2023
Locatie: Nijmegen
De steptocht is zeker een aanrader. Je komt door delen van de stad waar je anders minder snel komt. Sommige opdrachten waren lastig te ontcijferen. Wij hadden wel een glaasje water of drinker verwacht bij terugkomst. Het is best intensief, maar genoeg tijd voor plezier onderweg.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.2
Bedrijf / gezelschap: Pharmaceutisch Bedrijf
Datum: 12-09-2023
Locatie: Nijmegen
Onze mensen hebben een superleuke dag gehad, ondanks de warmte. Sommigen vonden het steppen wel pittig (vooral heuveltje op ;-)) maar dat had misschien ook te maken met de warmte. De locatie was ok maar wat ongezellig, zeker om een prijsuitreiking te doen (bijna geen gelegenheid om even te zitten tijdens het wachten op de andere teams, zowel binnen als buiten niet). Gelukkig was de organisatie heel flexibel en kwam de dame van de organisatie naar het restaurant waar wij hadden besproken om te borrelen en dineren om daar de prijsuitreiking te doen en dat was top.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.4
Bedrijf / gezelschap: Gezin
Datum: 09-04-2023
Locatie: Nijmegen
Leuke route rondom de binnenstad van Nijmegen. Steppen lijken vrij oud en klein maar voldoen prima. We deden route met gezin (minimale leeftijd 17 jaar) zonder competitie element. De geplande tijd van 2 uur is te krap wanneer je alles goed wilt doen.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.8
Bedrijf / gezelschap: Fysiotherapie Elderveld
Datum: 08-07-2022
Locatie: Nijmegen
Leuke dag gehad! Leuke speurtocht.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Goede en uitgebreide uitleg
  • Huur van de step
  • Routekaart met vragen
  • Prijsuitreiking voor het beste team

Bijzonderheden

  • We hebben ook een route van 1 uur, vraag naar de mogelijkheden.
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Stepspeurtocht in Nijmegen
"Op een super snelle loopafstand met steppen. Is het zeker 3x sneller en goed te bereiken! Geen belemmeringen "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes