Nijmegen
Sportief
Reset

Sportieve activiteiten Nijmegen

Lekker actief bezig zijn? Maak dan een keuze uit een van onze sportieve activiteiten Nijmegen. Ga voor een sportief groepsuitje en maak bijvoorbeeld een leuke tour op de step of tandem.


In Nijmegen vind je schitterende historische gebouwen, eeuwenoude pleinen en de oudste winkelstraat van Nederland; de Lange Hezelstraat. Onze sportieve activiteiten Nijmegen staan dan ook garant voor een middag of avond vol plezier in de stad en zijn geschikt voor alle leeftijden. 

19 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wil je een van de sportieve activiteiten Nijmegen combineren met een wat ‘rustigere’ activiteit zoals een Dinner Game? Dan is dat zeker mogelijk. Doordat wij bijna alle activiteiten in eigen beheer hebben, zijn wij zeer flexibel. Neem dus snel contact met ons op en je ontvangt van ons binnen 24 uur een offerte op maat.


Sportief uitje organiseren Nijmegen

Is het aan jou de eer om een sportief uitje in Nijmegen te organiseren? Dan ben je bij DoeNijmegen aan het juiste adres! Sportief de stad verkennen met een van onze fietsen of steps. Met een route op zak zie jij delen van de stad waar je normaal niet zou komen, Nijmegen heeft namelijk veel meer te bieden dan je denkt!


Toch op zoek naar meer spanning? Een wandelspeurtocht of stepspeurtocht garandeert je veel mooie plekken, strijd en kennis over de stad! Voor welke sportieve activiteiten Nijmegen kies jij?


We hebben verschillende wandeltochten, steptochten, solextochten en fietstochten uitgezet door de binnenstad van Nijmegen. Wij regelen een route op papier en jullie zorgen zelf voor de gezelligheid onderweg. De meeste routes zijn ook uit te breiden met een extra spelelement door van de route een speurtocht te maken. Natuurlijk hebben we aan het einde van de speurtocht een prijs voor het winnende team om jullie fanatisme te belonen.


Sportieve activiteiten Nijmegen combineren

Is in jullie groepssamenstelling de een sportiever dan de ander? Zorg dan voor afwisseling in de sportieve activiteiten Nijmegen. Combineer een sportieve activiteit bijvoorbeeld met een citygame of bezoek aan een Escape room. Jullie uitje sluit je leuk af met een heerlijk driegangendiner. 


Ook bieden wij door ons samengestelde arrangementen waarin sportieve activiteiten Nijmegen zijn inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan een complete dag uit met de arrangementen Wandelspeurtocht - Diner - Moordspel of Stadswandeling met professionele gids - Team Challenge


Daarnaast zijn onze sportieve activiteiten Nijmegen eenvoudig te combineren met losse activiteiten zoals een quiz, city game of een dinner game. 


Waar je ook naar op zoek bent, bij DoeNijmegen vind je altijd sportieve activiteiten Nijmegen die aan al jullie wensen voldoen. Maak al jouw wensen aan ons kenbaar via het contactformulier en wij voorzien je van een passende offerte.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"Warm ontvangst, goede escaperoom waar je je energie goed in kwijt kan! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes