MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,8 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 024 204 20 31 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
8.8
Escape room
"Erg leuke en uitdagende escape room! Wij werden vriendelijk ontvangen en enthousiast begeleid door Erik!"

Bedrijfsuitje organiseren? 

5 Handige tips voor een geslaagde dag 


Het organiseren van het bedrijfsuitje is vaak elk jaar weer een uitdaging. Met deze tips maken we het je in ieder geval een stukje makkelijker.


Tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje


1. Het gezelschap

Bepaal eerst wie er allemaal mee gaan. Nodig je bijvoorbeeld de partners ook uit en mogen eventuele kinderen mee. Het is handig om dit eerst te doen, want dan kun je daar bij het plannen van de datum en het budget rekening mee houden.


2. Datum plannen

Overleg of jullie bedrijfsuitje op een werkdag of in het weekend gaat plaatsvinden. Op een werkdag zullen de meeste collega’s uiteraard kunnen. Plan je een datum in het weekend dan wordt het vaak al lastiger, zeker als ook partners en kinderen meegaan. Wil je zeker weten dat iedereen kan, gebruik dan bijvoorbeeld datumprikker.nl. Is de groep te groot om iedereen inspraak te laten hebben op de datum, prik dan een datum op een wat langere termijn. De kans dat de meesten kunnen is een rustige periode natuurlijk groter dan in drukke tijden. Periodes rond de schoolvakanties en feestdagen zijn voor veel mensen vaak druk.


3. Het budget

Waarschijnlijk is het budget al bekend. Reken dit om naar een bedrag per persoon. Hou er rekening mee dat je ook budget moet reserveren voor eten en drinken en eventueel vervoer. Gaan er ook kinderen mee, dan kun je voor hen vaak een lager bedrag reserveren. Kinderen krijgen vaak korting op activiteiten, maaltijden en entreekaarten.


4. Het programma

Het maakt natuurlijk veel verschil of je een kleine of grote groep hebt, veel mensen van dezelfde leeftijd of een heel gevarieerd gezelschap. Om het iedereen naar de zin te maken kun je de groep ook opdelen in kleine groepen. Zo kan iedereen doen wat hij/zij leuk vindt. Iets sportiefs of juist cultureel, een workshop of een escape room. Natuurlijk zijn er ook genoeg mogelijkheden om jullie bedrijfsuitje gezamenlijk af te sluiten. Een walking dinner is bijvoorbeeld een leuke en informele manier om van het eten te genieten. 


5. WKR

Personeelsactiviteiten die bij jullie op het bedrijf worden georganiseerd, worden niet als bedrijfsuitje gezien. Ze tellen dus ook niet mee als beloning voor de werkkostenregeling. Dus heb je een kantine, bedrijfshal, bedrijfsterrein of flinke kantoorruimte, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij hebben diverse activiteiten die we ook op locatie kunnen verzorgen, zowel binnen als buiten. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

REVIEW EN WIN

Schrijf nu een review en maak ieder kwartaal kans op € 200,- aan cadeaubonnen. 

Review schrijven

GEEF EEN UITJE CADEAU

Met een cadeaubon van DoeNederland scoor je altijd raak. Bestel

MINDER BELASTING BETALEN?

Organiseer je bedrijfsuitje op je eigen werkplek en betaal geen WKR. 

Lees meer

Onze favoriete bedrijfsuitjes

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte