Nijmegen
Dinner games
Reset

Upgrade je diner met een van onze dinner games  

Diner in het vooruitzicht? Maak het diner avontuurlijker met een van onze dinerspellen! Wanneer iedereen zijn of haar drankje op tafel staat, wordt de eerste spelronde gestart. Vervolgens zorgt het restaurant er voor dat het voorgerecht op het goede moment aan tafel komt. We werken met verschillende horecagelegenheden samen waardoor er niks ontbreekt bij het diner en het spel. Samen de bom ontmantelen of toch liever een spannend raadsel oplossen? Dit zijn maar een paar voorbeelden van het aanbod in leuke dinerspellen die wij aanbieden. Voor ieder gezelschap hebben wij een passend spel.

19 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Speel een leuk spel tijdens een heerlijk driegangendiner

Wil je eens op een andere manier een heerlijke maaltijd nuttigen? Dan kan dat tijdens een van onze dinerspellen. Je kan er zelf voor kiezen of je het spel voorafgaand of na het diner wilt of juist écht in combinatie met het diner. 


Tijdens een combinatie (diner + spel) speel je over het algemeen na elke gang een ronde van het spel. We hebben verschillende spellen die hier goed mee te combineren zijn. Denk bijvoorbeeld aan de altijd gezellige Ik hou van Holland Dinner Game of rank je collega's of vrienden tijdens Ranking your Stars Dinner Game. Ook hebben we hele spannende spellen die gespeeld kunnen worden, zoals het Moorddiner of de Escape Dinner Game.  

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Wie is de ...? in Den Bosch
"Wat hebben wij een fantastische dag gehad in Den Bosch! Wat een uitdagend spel, je bekijkt de stad intens. Wij hadden enorm enthousiaste begeleiding, het spel spannend tot het einde!!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes