Nijmegen
Dinner games
Reset

Upgrade je diner met een van onze dinner games  

Diner in het vooruitzicht? Maak het diner avontuurlijker met een van onze dinerspellen! Wanneer iedereen zijn of haar drankje op tafel staat, wordt de eerste spelronde gestart. Vervolgens zorgt het restaurant er voor dat het voorgerecht op het goede moment aan tafel komt. We werken met verschillende horecagelegenheden samen waardoor er niks ontbreekt bij het dinner en het spel. Samen de bom ontmantelen of toch liever een spannend raadsel oplossen? Dit zijn maar een paar voorbeelden van het aanbod in leuke dinerspellen die wij aanbieden. Voor ieder gezelschap hebben wij een passend spel.

17 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Speel een leuk spel tijdens een heerlijk driegangendiner

Wil je eens op een andere manier een heerlijke maaltijd nuttigen? Dan kan dat tijdens een van onze dinerspellen. Je kan er zelf voor kiezen of je het spel voorafgaand of na het dinner wilt of juist écht in combinatie met het diner. 


Tijdens een combinatie (diner + spel) speel je over het algemeen na elke gang een ronde van het spel. We hebben verschillende spellen die hier goed mee te combineren zijn. Denk bijvoorbeeld aan de altijd gezellige Ik Hou van Holland Dinner Game of rank je collega's of vrienden tijdens Ranking your Stars Dinner Game. Ook hebben we hele spannende spellen die gespeeld kunnen worden, zoals het Moorddiner of de Escape Dinner Game.  

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape Online: The Pegasus Project
"Wij hebben de online escape room gedaan. Deze was kwa niveau precies goed, 2 van de 6 groepjes zijn zelfs niet kunnen ontsnappen. Het was te doen, maar soms liepen we even vast, waardoor we juist uitgedaagd werden. Daarnaast was het spel echt goed in elkaar gezet en was de communicatie vooraf met jullie heel fijn. We hebben een super activiteit gehad, hartstikke bedankt!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke