Op zoek naar een bedrijfsuitje voor jouw werknemers of om samen met je collega’s te doen?

Op DoeNijmegen.nl vind je veel leuke bedrijfsuitjes die passen bij jouw bedrijf. 

Nijmegen
Bedrijfsuitje
Reset

Bedrijfsuitje Nijmegen

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Nijmegen? DoeNijmegen heeft veel unieke bedrijfsuitjes die passen bij jouw bedrijf. Voor elke bedrijfsgrootte (3 - 1000) hebben wij een geschikte invulling waarbij teambuilding en professionele begeleiding centraal staan. Of je nu een kleine ondernemer bent met een paar parttimers in dienst of je werkt in een bedrijf met wel 1000 collega’s, wij organiseren een uniek bedrijfsuitje Nijmegen voor jullie.

93 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Arrangementen bedrijfsuitjes: complete dag op maat samengesteld

Behalve losse activiteiten combineren, kun je voor je bedrijfsuitje Nijmegen ook gebruik maken van onze complete arrangementen. Zo beleven jullie een fantastische dag met het arrangement Step-kroegentocht - DinerQuizBorrelen - Party & CoThe Phone - Pubquiz of Wie is de…? - That’s so 90’s Quiz.


Het enige wat jij hoeft te doen is een activiteit of arrangement voor je bedrijfsuitje Nijmegen uitzoeken. Wij regelen de rest! Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een complete dag zelf samen te stellen. 


Reserveren? Wij zijn bereikbaar via 024 204 2031.

Wij denken graag met je mee met het samenstellen van een dagprogramma. Aangezien we alles vanuit eigen beheer organiseren, zijn wij flexibel en kunnen we creatief maatwerk voor jullie bedrijfsuitje in Nijmegen leveren. Zo kunnen we een quiz of spel personaliseren, dusdanig dat jouw bedrijf en medewerkers in de spotlights staan. Zo kun je echt iets unieks aanbieden aan je medewerkers. Bel, chat, app of mail ons en wij zorgen voor 1 vast aanspreekpunt en een offerte binnen 24 uur. 

Bedrijfsuitje Nijmegen organiseren: tips

Het jaarlijkse bedrijfsuitje in Nijmegen regelen? Dan is dat vaak weer een hele uitdaging. Datum prikken, locatie kiezen en dan: wat gaan we doen? Bij DoeNijmegen kun je alle kanten op. Ga bijvoorbeeld Solex rijden of bezoek voor een uurtje spanning en sensatie een Escape room. Alle activiteiten zijn uiteraard te combineren met een lunch, diner- of borrelarrangement. 


Bij DoeNijmegen heb je de keuze uit meer dan 60 arrangementen voor je bedrijfsuitje Nijmegen die op maat worden georganiseerd. Sportief, spannend of culinair: we bieden voor ieder wat wils. Zowel indoor als outdoor! Daag je collega’s uit in een citygame of leer ze echt kennen in Ranking your Stars! Wij stellen een passende dag samen en bezorgen jou en jouw collega’s een bedrijfsuitje Nijmegen die jullie nog lang zullen heugen.

De leukste bedrijfsuitjes in Nijmegen

Op zoek naar een personeelsuitje Nijmegen? Bij DoeNijmegen vind je de leukste bedrijfsuitjes in Nijmegen die aan al jullie wensen voldoen. Kijk bijvoorbeeld naar de mogelijkheden voor de Team Challenge Citygame waarbij jullie allerlei team- en individuele opdrachten moeten uitvoeren of ga voor een andere citygame zoals de Hunted Citygame waarbij jullie de binnenstad van Nijmegen intrekken.

Losse bedrijfsuitjes Nijmegen

Bij DoeNijmegen vind je meer dan 100 activiteiten voor een bedrijfsuitje Nijmegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een personeelsuitje Nijmegen in een Escape room? Bij Escape in the City hebben jullie de hele binnenstad van Nijmegen als speelveld. In teams moeten jullie raadsels oplossen en opdrachten uitvoeren die verspreid liggen door de hele stad. In de finale wordt gestreden om de verlossende eindcode, de enige code waarmee je de stad kunt redden…


Houden jouw collega’s van wat meer rust, dan is de Fietsspeurtocht in Nijmegen een aanrader. Jullie gaan dan in kleine groepjes met de fiets op pad en door onderweg de juiste antwoorden op vragen te geven, worden jullie beloond met een prachtige route.


Natuurlijk zijn er ook genoeg andere sportieve activiteiten voor een bedrijfsuitje Nijmegen te bedenken. Doe bijvoorbeeld de step-kroegentochtwandelspeurtocht of ga solex rijden.

Bedrijfsuitjes combineren met een borrel of diner

Heb je meerdere activiteiten gezien die goed passen bij jullie bedrijfsuitje Nijmegen? Dan kun je deze uiteraard ook combineren. Zo is het Moordspel bijvoorbeeld eenvoudig te combineren met een heerlijk driegangendiner. Of wat dacht je van een borreluurtje na een zinderende Escape room? Waar je ook naar op zoek bent, de mogelijkheden voor een personeelsuitje Nijmegen zijn eindeloos!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
De Grote Spelshow
"Goede begeleiding en een leuk spel gehad, voor herhaling vatbaar! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke