Nijmegen
Bedrijfsuitje
Reset

Uniek bedrijfsuitje plannen in Nijmegen?

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Nijmegen? Zoek dan niet langer! Bij DoeNijmegen hebben wij de activiteiten voor jouw dag. Groot of klein bedrijf, wij kunnen het aan! De stad Nijmegen heeft veel te bieden, van een escape room tot aan een kroegentocht. Toch liever een rustiger activiteit denk dan aan een stadswandeling. Al een idee wat je wilt gaan doen? Je boekt deze snel hieronder!

Plan je ideale uitje
95 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Uniek bedrijfsuitje plannen in Nijmegen?

Het jaarlijkse bedrijfsuitje of afdelingsuitje in Nijmegen regelen? Dat is vaak weer een hele een uitdaging. Datum prikken, locatie kiezen en dan, wat gaan we doen? Bij DoeNijmegen kun je alle kanten op. Ga bijvoorbeeld solex rijden. Of bezoek voor een uurtje spanning en sensatie een escape room. Alle activiteiten zijn uiteraard te combineren met een lunch, diner- of borrelarrangement.


Bij DoeNijmegen heb je de keuze uit meer dan 60 arrangementen die op maat worden georganiseerd. Sportief, spannend of culinair: we bieden voor ieder wat wils, zowel indoor als outdoor! Daag je collega’s uit in een citygame of leer ze echt kennen in Ranking your Stars! Wij stellen een passende dag samen en bezorgen jou en jouw collega’s een belevenis die jullie nog lang zullen heugen.

Het enige wat jij hoeft te doen is een activiteit of arrangement uitzoeken. Wij regelen de rest! Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een complete dag zelf samen te stellen. Reserveren? Wij zijn bereikbaar via 024 204 2031

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.8
Ik Hou van Holland in Nijmegen (versie 2020)
"Het was een super gezellige middag. Jammer dat het rondje drank niet bij de prijs inbegrepen zat."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke