DoeNijmegen
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,8 BEKIJK ALLE REVIEWS 478
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 024 204 20 31 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING
  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte

UNIEK BEDRIJFSUITJE PLANNEN IN NIJMEGEN?

Nijmegen
Bedrijfsuitje
Reset
157 uitjes gevonden
Filter de uitjes

Uniek bedrijfsuitje plannen in Nijmegen?

Het jaarlijkse bedrijfsuitje of afdelingsuitje in Nijmegen regelen? Dat is vaak weer een hele een uitdaging. Datum prikken, locatie kiezen en dan, wat gaan we doen? Bij DoeNijmegen kun je alle kanten op. Ga bijvoorbeeld solex rijden. Of bezoek voor een uurtje spanning en sensatie een Escape room. Alle activiteiten zijn uiteraard te combineren met een lunch, diner of borrelarrangement.


Bedrijfsuitje of afdelingsuitje in Nijmegen: een dag vol plezier en gezelligheid!

Zit je te piekeren hoe je jouw personeelsuitje of afdelingsuitje wilt organiseren in Nijmegen? Bij DoeNijmegen heb je de keuze uit meer dan 70 arrangementen die op maat worden georganiseerd. Sportiefspannend of culinair: we bieden voor ieder wat wils, zowel indoor als outdoor! Daag je collega’s uit in een citygame of leer ze echt kennen in Ranking the Stars. Wij stellen een passende dag samen en bezorgen jou en jouw collega’s een belevenis die jullie nog lang zullen heugen.


Een typisch personeelsuitje voor vrouwen in Nijmegen

Heb je een personeelsuitje met alleen vrouwelijke collega’s in Nijmegen? Kijk dan eens bij onze arrangementen. Het bekende Ik hou van Holland is een hilarisch spel om met een groep vrouwen te doen. Je kunt dit prima combineren met bijvoorbeeld een borrelarrangement of diner.


Tip voor een typisch mannen personeelsuitje in Nijmegen

Een afdelingsuitje met de mannen in Nijmegen? Een keer geen karten of lasergamen, maar iets helemaal anders? Speel de spannende citygame Shooter. Ontdek hoe crimineel jouw 'mind' is en ga op jacht in Nijmegen. Let op: je kunt in dit spel niemand vertrouwen, dus wees alert!


Het leukste uitje boek je in Nijmegen

Het organiseren van een bedrijfsuitje of afdelingsuitje begint bij DoeNijmegen. Wij geven je een overzicht van meer dan 50 unieke activiteiten. Het enige wat jij hoeft te doen is een activiteit of arrangement uitzoeken. Wij regelen de rest! Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een complete dag zelf samen te stellen. Reserveren? Dat kan zowel online als telefonisch. Wij zijn bereikbaar via 024 204 2031

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!    Ontmoet ons

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte