Nijmegen
Bedrijfsuitje
Reset

Uniek bedrijfsuitje plannen in Nijmegen?

DoeNijmegen.nl heeft veel unieke bedrijfsuitjes passend bij jouw bedrijf.

Voor elke bedrijfsgrootte (3 - 1000) hebben wij een passende invulling waarbij teambuilding en professionele begeleiding centraal staan. Of je nu een kleine ondernemer bent met een paar parttimers in dienst, of je werkt in een bedrijf met wel 1000 collega’s, wij organiseren een uniek uitje voor jullie. Wij denken graag met jullie mee met het samenstellen van een dagprogramma. Aangezien wij alles vanuit eigen beheer organiseren, zijn wij flexibel en kunnen we creatief maatwerk leveren.


We kunnen een quiz of spel personaliseren, dusdanig dat jouw bedrijf en medewerkers in de spotlights staan, waardoor je echt iets unieks kunt aanbieden aan je medewerkers.

Bel, chat, app of mail met ons, wij zorgen voor 1 vast aanspreekpunt en een offerte binnen 24 uur.  

103 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Uniek bedrijfsuitje plannen in Nijmegen?

Het jaarlijkse bedrijfsuitje of afdelingsuitje in Nijmegen regelen? Dat is vaak weer een hele een uitdaging. Datum prikken, locatie kiezen en dan, wat gaan we doen? Bij DoeNijmegen kun je alle kanten op. Ga bijvoorbeeld solex rijden. Of bezoek voor een uurtje spanning en sensatie een escape room. Alle activiteiten zijn uiteraard te combineren met een lunch, diner- of borrelarrangement.


Bij DoeNijmegen heb je de keuze uit meer dan 60 arrangementen die op maat worden georganiseerd. Sportief, spannend of culinair: we bieden voor ieder wat wils, zowel indoor als outdoor! Daag je collega’s uit in een citygame of leer ze echt kennen in Ranking your Stars! Wij stellen een passende dag samen en bezorgen jou en jouw collega’s een belevenis die jullie nog lang zullen heugen.

Het enige wat jij hoeft te doen is een activiteit of arrangement uitzoeken. Wij regelen de rest! Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een complete dag zelf samen te stellen. Reserveren? Wij zijn bereikbaar via 024 204 2031

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke