Uitjes Nijmegen kind

De leukste uitjes Nijmegen kind vind je bij DoeNijmegen! Ken je dat? Het is een schoolvakantie zoals de kerstvakantie, zomervakantie of herfstvakantie. Jullie hebben al allerlei leuke dingen ondernomen, je kind weet niet zo goed meer wat te doen en de televisie draait overuren. De speeltuinen hebben jullie wel gezien en de grote kinderen willen ook eens iets anders.


Gelukkig is er nog veel meer te doen in de regio Nijmegen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een escape room, een hilarische quiz of een dinner game? DoeNijmegen biedt voor ieder wat wils. Neem daarom snel een kijkje bij het aanbod van onze uitjes voor een familiedag en maak gebruik van de leukste tips voor een kinderuitje in Nijmegen die wij voor je op een rij hebben gezet.


Familie-uitje met kinderen Nijmegen

Een familie-uitje met kinderen in Nijmegen hoeft niet moeilijk te zijn. Kinderuitjes die het altijd goed doen zijn natuurlijk een (theater) voorstelling of museum bezoeken, maar ook met het hele gezin naar een kindvriendelijk restaurant is een echte aanrader.


Staat er een familiedag op de planning waarbij ook opa's, oma's, ooms, tantes, neefjes en nichtjes aanwezig zijn? Dan komt er wat meer organisatie bij kijken. Lees daarom eerst onze tips voor een familie-uitje organiseren. Je hebt uiteraard een datum nodig, het budget en dan komt het belangrijkste: wat ga je doen?


Op Doe Nijmegen vind je genoeg arrangementen met leuke uitjes in Nijmegen. Bekijk bijvoorbeeld het arrangement Party & Co - Lunch - Ik hou van Holland. Eerst worden jullie in teams verdeeld, waarmee jullie overal in het centrum van Nijmegen de gekste opdrachten gaan uitvoeren. Hierna is het tijd voor een heerlijke lunch en aansluitend spelen jullie onder leiding van een oer-Hollandse en ervaren quizmaster het spel Ik hou van Holland.

Familie-uitje met kinderen Nijmegen

Genieten van de buitenlucht? Dan is Solex rijden in Nijmegen echt iets voor jullie! De ouderen onder ons beleven pure nostalgie en de jongeren vinden het vet stoer. Met deze solextocht door Nijmegen kun je alles zien van Nijmegen en omgeving. Zo kom je langs de Ooijpolder, langs de Waalkade en door het Kronenburgerpark, ook wel het mooiste park van Nijmegen genoemd.

Indoor en outdoor uitjes kind

Indoor en outdoor uitjes kind

Er zijn dus genoeg indoor en outdoor uitjes in Nijmegen voor kinderen te vinden. Je kan het zo makkelijk maken als je zelf wilt. Bijvoorbeeld een middagje naar de kinderboerderij, waar vaak ook een speeltuin is te vinden. Nog een stukje wandelen door de omgeving en dan lekker pannenkoeken eten. Heb je wat grotere kinderen, bewonder dan de dieren in een dierentuin zoals Burgers Zoo in het nabijgelegen Arnhem. Met slecht weer is het zwembad of binnenspeeltuin een aanrader.


Heb je dit allemaal wel gezien en wil je wat actie? Bijvoorbeeld met wat meer sportiviteit? Bekijk dan al onze mogelijkheden voor sportieve uitjes. Doe bijvoorbeeld een Wandelspeurtocht of combineer deze met het spel Ik hou van Holland of de Minute to Win It! Dinner Game.


Of neem een kijkje bij ons aanbod van buitenactiviteiten zoals de Tandemspeurtocht in Nijmegen, het arrangement Escape City - Lunch - Steppen of de Fietsspeurtocht in Nijmegen.


Voor indoor uitjes staan vooral onze Escape rooms tot je beschikking. Doe bijvoorbeeld de Escape Dinner Game, de VR Escape Game: Casa de Papel of boek het arrangement Lunch - The Escape Game.


Kinderproof uitje combineren Nijmegen

Zoek je een uitje waarmee je kinderactiviteiten kan combineren met activiteiten voor volwassenen? Ook dan ben je bij DoeNijmegen aan het juiste adres. Wij bieden namelijk genoeg leuke dingen waarmee jullie met zowel mooi als slecht weer volop plezier beleven.


Kijk maar eens naar het arrangement Step-kroegentocht - Diner - De Grote Spelshow. Zowel leuk voor volwassene als kleine kids, omdat er voor iedereen een passende activiteit bij zit. Voor de volwassenen is het eerst tijd voor de step-kroegtocht, waarbij jullie in elk café in teams een spel tegen elkaar spelen. De kids kunnen natuurlijk mee, en kijken naar jullie onder het genot van een lekkere frisdrank.


Na de kroegentocht is het tijd voor het driegangendiner in een van de restaurants in Nijmegen. Hebben jullie genoten van dit diner, dan staat de enthousiaste quizmaster klaar om jullie te begeleiden tijdens De Grote Spelshow! Doe mee met de grappigste spellen uit verschillende spelhows die bekend zijn van televisie en zorg ervoor dat jij onderdeel uitmaakt van het winnende team!

Boek jouw uitje in Nijmegen met kind

Zoals je ziet: de mogelijkheden voor een uitje in Nijmegen met kinderen zijn eindeloos! Wil je losse uitjes van DoeNijmegen combineren? Dan is dit zeker mogelijk. Maak gebruik van onze tips of neem meteen contact op met DoeNijmegen voor een passend voorstel voor bijvoorbeeld jullie familiedag. Alvast veel plezier gewenst!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Da Vinci Code in Nijmegen
"Op zich toch leuke dag alleen denk ik dat dit spel niet geschikt was voor de groep 12 en 13 jarige. Ik had gebeld en overleg gehad vooraf met jullie personeel. Ik twijfelde over: las Vegas en dit spel. Ik denk toch dat een Escaperoom van 1 uur leuker was geweest voor deze groep. Dit duurde te lang en moeilijk om interesse erbij te houden daardoor."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes