Nijmegen
City games
Reset

Een nieuwe uitdaging met onze citygame 

Nijmegen als speelveld met onze citygames! Ga met je team op pad met een smartphone of tablet. We hebben games gebaseerd op de bekende bordspellen of kies je voor een spannend moord- of ontsnappingsthema. Door de stad struinen voor opdrachten en wat meekrijgen van de prachtige stad Nijmegen. Dit doe je met onze citygames. Neem een van onze tablets of smartphone mee en ga op zoek naar de eerste aanknopingspunten. Strijd tegen het andere team en win een toffe prijs. Voor ieder gezelschap een passend citygame.

39 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Speel een te gekke citygame

Voor jong en oud en voor kleine en grote groepen bieden wij de leukste city games aan in de binnenstad van Nijmegen. Deze citygames speel je met een smartphone waarbij je vragen moet beantwoorden, puzzels maakt en opdrachten uitvoert. Voor de meest uiteenlopende stadsspellen kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan Escape City, Da Vinci Code, Ganzenbord, The Phone, Sherlock of Party & Co.


Uiteraard doe je samen met je vrienden, collega's, sportteam, vereniging of familie goed je best in deze strijd en wie weet wint jouw team wel een mooie prijs!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ganzenborden in Nijmegen
"Wij moesten de familiedag organiseren en kwamen op deze keuze uit, maar ken je dat gevoel van nou ik weet het ook niet we zullen wel zien. Maar het was helemaal top veel gewandeld door Nijmegen en leuke vragen helaas ook in de put en gevangenis maar al om al een zeer geslaagde dag en zeer zeker aan te bevelen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke