Wil je voor je hele familie een leuke activiteit of complete familiedag organiseren?

Wij bieden familie uitjes voor alle leeftijden!

Familiedag organiseren? Wij helpen je graag op weg!

Of je nu de verjaardag van je oma viert of het gewoon gezellig vindt om eindelijk een keer echt met z’n allen bij elkaar te zijn. Wij maken van je familiedag een dag om nooit te vergeten. Wie weet zet je met deze dag wel een traditie!  


Tips voor het organiseren van een familiedag

 

1. Datum prikken

Organiseren jullie elk jaar een familiedag op dezelfde datum? Dan heb je het gemakkelijk. Die datum staat natuurlijk bij iedereen op de kalender. Heb je deze luxe niet, begin dan op tijd met het plannen van een datum. Hoe groter de groep, hoe lastiger het is om een datum te prikken. Voorkom dat je mailbox of WhatsApp overspoeld wordt door berichten over datums en stuur bijvoorbeeld datumprikker.nl rond.


2. Het budget

Als je al weet wat je gaat doen, kun je vrij eenvoudig uitrekenen wat het familie-uitje gaat kosten. Betaalt ieder voor zich, dan kun je ook even rondvragen wat iedereen wil uitgeven. Zijn er veel gezinnen met kinderen in de familie? Hou er dan rekening mee dat de kosten voor een gezin snel op lopen. Misschien kun je voor de kinderen een lager budget hanteren.


3. Wat ga je doen

Een van de leuke dingen op een familiedag is natuurlijk bijpraten met familieleden die je niet vaak ziet. Zorg dus dat het programma niet te vol zit. Zo hou je genoeg tijd over om gezellig wat te drinken en herinneringen op te halen. Bij een familiedag heb je vaak te maken met allerlei leeftijden. De favoriete activiteiten van de jongste generatie zijn meestal ook niet dezelfde als die van oude garde. Dit los je makkelijk op door twee verschillende activiteiten op dezelfde tijd te boeken. Daarna kun je de familiedag met een gezamenlijk etentje afsluiten. Natuurlijk zijn er ook uitjes die voor alle leeftijden leuk zijn, zoals een speurtocht.


4. De locatie

Woont je familie verspreid door het hele land. Dan is het wel zo handig als iedereen ongeveer even ver moet reizen. Wonen jullie bij elkaar in de buurt, dan is het misschien wel leuk om juist een keer naar een andere regio te gaan.


5. Eten en drinken

Bij een familiedag hoort goed eten. Begin je familiedag daarom met een lekkere lunch of sluit hem af met een diner. Met bijvoorbeeld een dinerquiz maak je hier een echt feestje van.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Wie is de ...? Dinner Game
"Alle 17 deelnemers vonden het gezellig, spannend en geweldig! Dank voor jullie prima inzet! Ik zal jullie van harte aanbevelen bij anderen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes