Schooluitje Nijmegen
Nijmegen
Schooluitje
Reset

Schooluitje Nijmegen: The Ultimate School Battle & Introduction Game

In Nijmegen hebben we twee spannende schooluitjes beschikbaar: The Ultimate School Battle en de Introduction Game. We zorgen ervoor dat beide activiteiten perfect aansluiten bij jullie groep en doelstellingen. Bovendien is het mogelijk om deze uitjes op een door jullie gekozen locatie te organiseren.

2 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema
Uw tekst

Onze schooluitjes in Nijmegen

In Nijmegen bieden we spannende schooluitjes aan die ontworpen zijn om samenwerking, creativiteit en leerplezier te stimuleren. Met The Ultimate School Battle en de Introduction Game worden leerlingen uitgedaagd om in teams te werken en een reeks opdrachten te voltooien, gebruikmakend van tablets. Deze activiteiten zijn perfect voor zowel grote als kleine groepen, bieden interactieve ervaringen met live feedback van begeleiders, en eindigen met een ceremoniële prijsuitreiking waarbij het winnende team een trofee ontvangt.

The Ultimate School Battle

Dit interactieve uitje in Nijmegen zet leerlingen in teams van zes aan het werk met een mix van educatieve en plezierige opdrachten. Ze worden uitgedaagd met puzzels, creatieve foto- en video-uitdagingen, en meer, wat zorgt voor een memorabele dag. Dit evenement is ideaal voor groepen van 50 personen of meer en verzekert een dag vol avontuur en teambuilding.


Prijsuitreiking: We delen alle creatieve uitspattingen met de school en sluiten af met een opwindende prijsuitreiking waarbij het winnende team de Grote Beker verovert.

Introduction Game

De Introduction Game is speciaal ontworpen om de banden tussen studenten aan het begin van het schooljaar te versterken. Geschikt voor minimaal 30 deelnemers, biedt dit 2 uur en 15 minuten durende spel een op maat gemaakte kennismaking met de school of stad. Teams verkennen de omgeving via een app, beantwoorden vragen en voeren uitdagende opdrachten uit, waarmee ze niet alleen plezier beleven maar ook waardevolle informatie vergaren.


Prijsuitreiking: Het evenement wordt afgerond met een feestelijke prijsuitreiking, waarbij het team met de hoogste score de grote beker wint en de eeuwige roem binnen hun opleiding claimt.

Schooluitje op maat in Nijmegen

Bij ons kun je een schooluitje op maat in Nijmegen verwachten. Samen kunnen we het hele uitje aanpassen, zodat het perfect past bij het niveau van de leerlingen en de grootte van de groep. Denk hierbij aan het integreren van vragen over de school zelf of het implementeren van een specifiek thema dat aansluit bij de interesses van de leerlingen.

Schooluitje op locatie

Ontdek een unieke locatie voor jouw schooluitje op locatie. Met onze speciale arrangementen en terreinen bieden we een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Laat je inspireren door de mogelijkheden en beleef een dag vol avontuur en plezier met jouw schoolgroep.

Schooluitje Nijmegen
Boek nu je schooluitje bij DoeNijmegen.nl
The Ultimate School Battle in Nijmegen

Voor wie is dit schooluitje geschikt?

Het schooluitje is geschikt voor diverse doelgroepen, waaronder jaarlijkse schoolreisjes voor zowel lagere scholen als middelbare scholen. Het is ook een uitstekende keuze voor introductieweken op middelbare scholen, waarbij nieuwe leerlingen elkaar en de school beter leren kennen. Met uitdagende activiteiten en een gezellige sfeer biedt dit uitje een ideale gelegenheid voor leerlingen van verschillende leeftijden en onderwijsniveaus om samen plezier te hebben en herinneringen te creëren.

Waarom een schooluitje organiseren?

Een schooluitje organiseren biedt vele voordelen, waaronder het versterken van de band tussen leerlingen, het bevorderen van teambuilding, het bereiken van educatieve doelen buiten het klaslokaal, en het stimuleren van plezier en motivatie. Het draagt bij aan een positieve en inspirerende leeromgeving. We bieden ook uitjes aan in Eindhoven en Den Bosch

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
DinerQuiz (versie 2024)
"Het was een leuke avond, mensen waren competatief. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes