Nijmegen
Vrijgezellenuitje
Reset

Boek een te gek vrijgezellenfeest in Nijmegen

Als je dit leest heb je de eer om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren in Nijmegen. Dat moet natuurlijk onvergetelijk, hilarisch en super gezellige dag worden. Kortom, er komt nogal wat bij kijken. Gelukkig hebben wij tientallen vrijgezellenuitjes in Nijmegen. Stel hieronder jullie favoriete vrijgezellenuitje samen in Nijmegen en omgeving!

Plan je ideale uitje
65 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Boek een te gek vrijgezellenfeest in Nijmegen

Heb jij de eer om een vrijgezellenfeest voor mannen óf vrouwen in Nijmegen te organiseren? Dan wil je natuurlijk wel dat het te gek, hilarisch en onvergetelijk wordt. Het organiseren van zo’n vrijgezellenfeest is een hele organisatie. Maar geen paniek! Met de activiteiten van DoeNijmegen wordt het gegarandeerd een succes.


Waar vier je het beste vrijgezellenfeest ooit? In Nijmegen natuurlijk!

Een vrijgezellenfeest organiseren is een hele verantwoordelijkheid voor de organisator. Maak het jezelf gemakkelijk. Met één reservering boek je bij DoeNijmegen een complete vrijgezellendag. Met leuke activiteiten, lekker eten en een gezellige borrel. Kies een van de aantrekkelijke arrangementen of stel zelf een programma samen. Met je favoriete activiteiten en lekker eten wordt het zeker een succes.


Bereid je voor op een onvergetelijk vrijgezellenfeest

DoeNijmegen biedt diverse activiteiten voor zowel mannen als vrouwen vrijgezellenfeesten. Zet je de binnenstad op stelten met het hilarische Crazy88 en hop je daarna van café naar café? Combineer je twee buitenactiviteiten met een lekkere lunch en een gezellige borrel? Of speel je tijdens het vrijgezellenfeest in Nijmegen de opwindende citygame Sex and the City inclusief lekker eten met de vrouwen? De mogelijkheden zijn ongekend. Maar wat je ook kiest, wij maken er een topdag van!


Verras de vrijgezel met een geweldige dag

Een vrijgezellenfeest in Nijmegen moet uiteraard een onvergetelijke ervaring zijn voor mannen én vrouwen. Kies uit ons brede aanbod vrijgezellenuitjes en verras de vrijgezel met een geweldige dag. Reserveren maar! Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 024 204 2031 of boek direct online. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.8
Da Vinci Code in Nijmegen
"Wij hebben een ontzettend leuke middag/avond gehad. De gelagkamer was ook bijzonder goed in het organiseren van 3-gangen diner voor 35 personen. Eén klein nadeeltje; er is niet echt gelegenheid om het spel gezamelijk af te sluiten en een prijsuitreiking te doen; iedereen staat na lange wandeling buiten te "hangen"."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke