Nijmegen
Vrijgezellenuitje
Reset

Vrijgezellenfeest Nijmegen

Wil je graag een tof uitje organiseren voor een vrijgezellenfeest? Wij hebben talloze mogelijkheden voor een leuk vrijgezellenfeest Nijmegen. Met een step-kroegentocht of een pubquiz met extra vragen over de bruid of bruidegom. Beleef spannende tijden in de Escape room of kies voor een volledig verzorgde dag met een borrel en diner(quiz) met live begeleiding van onze enthousiaste quizmasters.

92 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

DoeNijmegen heeft jarenlange ervaring en beschikt over een ruim aanbod in uitjes. Of je nu op zoek bent naar activiteiten voor een vrijgezellenfeest Nijmegen vrouwen of juist een vrijgezellenfeest Nijmegen mannen, bij DoeNijmegen vind je altijd een uitje dat bij jullie groep past. Wij denken uiteraard graag met je mee. Neem contact met ons op en binnen 24 uur ontvang je een uitgewerkt voorstel.


Vrijgezellenfeest Nijmegen organiseren: een hele verantwoordelijkheid

Heb jij de eer om een vrijgezellenfeest Nijmegen te organiseren? Dan wil je natuurlijk wel dat het te gek, hilarisch en onvergetelijk wordt. Het organiseren van zo’n vrijgezellenfeest kost best wat tijd. Maar geen paniek! Met de activiteiten van DoeNijmegen wordt het gegarandeerd een succes.


Een vrijgezellenfeest Nijmegen organiseren is een hele verantwoordelijkheid voor de organisator. Maak het jezelf daarom zo gemakkelijk mogelijk. Met één reservering boek je bij DoeNijmegen een complete vrijgezellendag. Met leuke activiteiten, lekker eten en een gezellige borrel. Kies een van de aantrekkelijke arrangementen of stel zelf een programma samen. Met je favoriete activiteiten lekker eten wordt het vrijgezellenfeest Nijmegen helemaal top.


Tips vrijgezellenfeest Nijmegen

Ga jij een vrijgezellenfeest Nijmegen organiseren? Zet dan eerst een aantal gegevens op een rij en maak gebruik van onze tips, zodat je het overzicht goed kunt bewaken:

  • Kies een passend thema waar de bruid of bruidegom blij van wordt. Je wilt niet dat de vrijgezel geen leuke dag heeft.
  • Laat de bruid(egom) zelf de gastenlijst samenstellen. Zo is iedereen erbij die hij of zij erbij wilt hebben.
  • Bepaal het budget. Vraag ook de gasten wat ze maximaal willen uitgeven.
  • Boek de uitjes ruim van tevoren. Zo kom je niet in tijdnood en is er nog een hoop beschikbaar.
  • Maak een programmaboekje. Zo weten alle gasten op de dag zelf waar ze aan toe zijn.
  • Verstuur leuke uitnodigingen.
  • Zorg voor een verrassingseffect. Probeer de bruid(egom) zoveel mogelijk te verrassen. Vraag dus aan de gasten of ze tot de dag zelf hun mond willen proberen te houden over het vrijgezellenfeest.

Losse uitjes vrijgezellenfeest: welke kies jij?

Of je nu activiteiten zoekt voor een vrijgezellenfeest Nijmegen vrouwen of juist vrijgezellenfeest Nijmegen mannen, wij bieden er meer dan 100 uitjes.


Wil je bijvoorbeeld de binnenstad van Nijmegen intrekken, kies dan voor een spannende citygame zoals Da Vinci Code in Nijmegen, Hunted Citygame of Escape City in Nijmegen

Zoek je meer iets sportiefs? Dan zijn de activiteiten Solex rijden in Nijmegen, Stepspeurtocht in Nijmegen of Wandelspeurtocht Nijmegen wellicht iets voor jullie.


Arrangementen vrijgezellenfeest: een compleet samengestelde dag

Wil je zelf een complete dag voor het vrijgezellenfeest Nijmegen samenstellen? Dan helpen we je hier graag bij. Kies uit een aantal leuke activiteiten uit ons aanbod en wij stellen een programma op maat voor je samen. 


Ook bieden wij een aantal arrangementen waar verschillende activiteiten in zijn verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan het arrangement Wandelspeurtocht - Ik hou van Holland, waarbij jullie de binnenstad van Nijmegen verkennen en daarna het spel ‘Ik hou van Holland’ spelen, met de gekste en leukste vragen over Nederland.


Of kies voor het arrangement Step-kroegentocht - DinerQuiz. Eerst rijden jullie tijdens deze activiteit voor een vrijgezellenfeest Nijmegen met de hele groep op de step van cafeetje naar cafeetje waar een lekker drankje op jullie wacht. Daarna is het tijd voor de DinerQuiz, waar jullie onder het genot van een driegangendiner het in teams tegen elkaar opnemen.De leukste vrijgezellenfeest uitjes Nijmegen vind je bij DoeNijmegen

Kies uit ons brede aanbod uitjes voor je vrijgezellenfeest Nijmegen en verras de vrijgezel met een geweldige dag. Reserveren maar! 


Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 024 204 2031 of boek direct online. 

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke