Nijmegen
Sightseeing
Reset

Genieten van het uitzicht in het Valkhof 

Sightseeing Nijmegen? Nijmegen heeft niet alleen een bruisend stadscentrum, maar je kan ook de rust opzoeken in bijvoorbeeld het Valkhof, die ook nog eens prachtig uitzicht over de Waal geeft. Als afsluiter een rondje om de Stevenskerk. Met onze routes kun je de stad al lopend, fietsend of steppend verkennen. 

29 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Bezoek de highlights van de stad

Met een route op papier of met een échte stadsgids kun je Nijmegen echt goed leren kennen. Te voet of per step kun je op een sportieve manier op pad in de binnenstad. Een gids kan je alles vertellen over de bijzondere plekjes van de stad, al dan niet op een ludieke manier. Ook bieden we verschillende kroegentochten aan, waarbij je de stad weer op een andere manier leert kennen!


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Da Vinci Code in Nijmegen
"Wat een leuk spel, met wedstrijd element binnen je eigen groep, wordt je wel fanatiek van. Ons was verteld dat deze activiteit geschikt was ook voor kinderen, juist voor tieners door het gebruik van mobiele apparatuur, maar ik zou deze activiteit niet aanraden aan kinderen onder de 14 jaar! Verschillende opdrachten zijn complex, onze meiden waren net zo graag gaan shoppen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke