Wil je voor je hele familie een leuke activiteit of complete familiedag organiseren?

Wij bieden familie uitjes voor alle leeftijden!

Nijmegen
Familie-uitje
Reset

Familiedag Nijmegen

Wil je voor je familie een leuke activiteit of complete familiedag organiseren? Dan ben je bij DoeNijmegen aan het juiste adres. Wij hebben voor een familiedag Nijmegen namelijk voor ieder wat wils. Van heel actieve uitjes tot escape rooms en quizzen, van jong tot oud en van een uurtje tot een compleet dagprogramma. 


Onze enthousiaste spelbegeleiders maken jullie familiedag Nijmegen onvergetelijk. Het overgrote deel van onze uitjes is in eigen beheer. Hierdoor zijn we heel flexibel en kunnen wij voor jullie familiedag Nijmegen een compleet programma op maat samenstellen. Neem contact met ons op en we bespreken graag een passend voorstel.

90 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Familiedag Nijmegen organiseren

Een familiedag Nijmegen organiseren is vaak een flinke uitdaging. Gaan jullie iets sportiefs doen of juist iets cultureels? En spreken jullie alleen ‘s middags af of gaan jullie voor een hele dag? 


Zet daarom voor jullie familie uitje Nijmegen als eerste de volgende gegevens op een rij, zodat je een goed overzicht hebt:

- Hoeveel familieleden zijn erbij?
- Hoeveel kinderen zijn erbij en wat zijn hun leeftijden?
- Zijn er familieleden bij die slecht ter been zijn?
- Wat is het budget?
- Zijn er familieleden met een voedselallergie of een specifiek dieet?
- Waar houden je familieleden in het algemeen van? (heb je bijvoorbeeld een sportieve familie of houden er veel familieleden van lekker eten?)


Heb je dit op een rij, dan kun je bij ons eenvoudig zelf je programma samenstellen. Bij DoeNijmegen heb je de keuze uit meer dan 50 activiteiten in en en rond Nijmegen. Ga bijvoorbeeld fietsen en doe daarna een leuk stadsspel. Je kunt het gezelschap zelfs in twee groepen verdelen die elk hun eigen activiteit doen. Zo maak je het jong en oud naar de zin.


Natuurlijk is een familiedag Nijmegen niet compleet zonder lekker eten. Begin je familie uitje Nijmegen met koffie en een lekker gebakje, kies voor een lunch of sluit de dag af met een driegangendiner. Mogelijkheden genoeg met onze dinerarrangementen!

De leukste familiedag uitjes in Nijmegen

Of je nu op zoek bent naar een losse activiteit of een compleet arrangement voor een complete familiedag Nijmegen, bij DoeNijmegen heb je een enorme keuze.


Kies bijvoorbeeld voor een sportieve activiteit zoals Solex rijden in Nijmegen of de Wandelspeurtocht. Zijn jullie echte spelletjesfanaten? Dan is het arrangement Party & Co - That’s so 90’s Quiz een absolute aanrader voor jullie familiedag Nijmegen. Natuurlijk bieden wij ook volop Escape rooms waar je met je familie uit moet zien te ontsnappen. Denk bijvoorbeeld aan Escape City in Nijmegen of het arrangement Lunch - The Escape Game voor een heerlijke middag tijdens jullie familiedag Nijmegen.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Step-kroegentocht
"Alles was goed geregeld, heel vriendelijke mensen. We hebben een super gezellig uitje gehad"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke