Nijmegen
Familie-uitje
Reset

Plan een onvergetelijke familiedag in Nijmegen

Voor je familie een leuke activiteit of complete familiedag organiseren? Wij hebben voor ieder wat wils. Van heel actieve uitjes tot escape rooms en quizzen, van jong tot oud, van 1 uurtje tot een compleet dagprogramma. Onze enthousiaste spelbegeleiders maken jullie dag onvergetelijk. Het overgrote deel van onze uitjes is in eigen beheer, waardoor we heel flexibel zijn en voor jullie familiedag een compleet programma op maat kunnen samenstellen. Neem contact met ons op en we bespreken graag een passend voorstel.

104 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Een geslaagd familie-uitje in Nijmegen

Een familie-uitje plannen is vaak een flinke uitdaging. Ga je iets sportiefs doen of juist cultureels? Spreek je alleen 's middags af of ga je voor een hele dag? En natuurlijk wil je het iedereen naar de zin maken. Daarom kun je bij ons zelf je programma samenstellen. Kies uit meer dan 50 activiteiten in en rond Nijmegen. Ga bijvoorbeeld fietsen en doe daarna een leuk stadsspel. Je kunt het gezelschap zelfs in twee groepen verdelen die elk hun eigen activiteit doen. Zo maak je het jong en oud naar de zin.


Wat gaan jullie eten tijdens het familie-uitje in Nijmegen?

Een familie-uitje is niet compleet zonder lekker eten. Begin je uitje lekker met koffie en een lekker gebakje, kies voor een lunch of sluit de dag af met een driegangendiner. Mogelijkheden genoeg met onze dinerarrangementen!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Streetgolf in Nijmegen
"Hoewel het weer niet al te goed was ben je lekker ongedwongen actief en leer je Nijmegen op een leuke manier kennen. Doe Nijmegen heeft alle onderdelen goed en plezierig geregeld."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke