MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,8 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 024 204 20 31 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
8.8
Da Vinci Code Nijmegen
"Wat een ontzettend leuk spel door het centrum van Nijmegen, zo leer je de historie van een stad op leuke manier beter kennen. Leuke vragen van simpel tot de iets ingewikkelder vragen, van doordenken tot juist letterlijk opvolgen van de aanwijzingen. Van hot naar her door de binnenstad. We hebben een heerlijke middag gehad. Leuk personeel die de klant nog koning vindt. Zeer zeker een aanbeveling waard! "

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.8
442 reviews
Uitje: 9.1
Service: 9.0
Horeca: 8.2
Locatie: 8.8
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.2
Mvr. Mieke Selten beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
08-07-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeest
Het was super gezellig! Het was goed geregeld, we vonden het prijzig, maar wij zien natuurlijk niet wat er achter de schermen geregeld wordt.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Kasper Bos beoordeelt ons met een:
8.8
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
08-07-2019
Bedrijf / gezelschap:
DBZ fysio
Een erg leuk personeelsuitje!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Gerrit Stijlaart beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
05-07-2019
Bedrijf / gezelschap:
8 personen
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Nique Kranenburg beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
04-07-2019
Bedrijf / gezelschap:
Theater de Blauwe Kei
Super leuke dag, mooie stad. Fijne steproute. Leuke punten waar je iets moest opzoeken.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Yvonne Slenders beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
03-07-2019
Bedrijf / gezelschap:
ROC Nijmegen
Hele leuke dag gehad! Zelfs de rasechte Nijmegenaren kwamen op plekken waar ze nog niet eerder waren geweest.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Denise Broeksteeg beoordeelt ons met een:
9.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
02-07-2019
Bedrijf / gezelschap:
Administratiekantoor van der Aa Oss b.v.
Ontzettend leuk teamuitje gehad, aanrader! We zijn ontvangen door een enthousiaste spelleider, die duidelijke uitleg gaf. Met telefoon/app, plattegrond én een flesje drinken op pad gegaan door Nijmegen. Leuke opdrachten gedaan (o.a. foto's en video's maken), op plekken geweest waar je normaal gesproken niet snel zou komen en enorm gelachen om de humoristische beoordeling van de spelleider na het vervullen van een opdracht of beantwoording van een vraag.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Marga Van den beld beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
01-07-2019
Bedrijf / gezelschap:
Familiedag van den beld
Gewéldige familiedag gehad. !
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Mike Wolters beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
01-07-2019
Bedrijf / gezelschap:
nvt
Ondanks dat de temperatuur erg hoog was (35graden) was het een super leuke dag , de puzzels en opdrachten waren erg leuk en je komt op mooie plekken in Nijmegen waar je anders niet snel zult komen. Ook de service en de begeleiding was erg goed, Kort om, we hebben erg genoten van deze leuke dag.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Arthur Sedee beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
30-06-2019
Bedrijf / gezelschap:
1964
heerlijk, leuke manie rom stad te leren kennen en de hersens te pijnigen!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Marjon Kropff beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
29-06-2019
Bedrijf / gezelschap:
Montessorischool Lindenholt
Met ons leerkrachtenteam, dit erg leuke uitje gedaan. Samen met een collega had ik dit uitje bedacht en dan is het altijd spannend of het aanslaat. Yes, gelukkig het was een succes. We hebben het spel fanatiek gespeeld, het weer werkte mee en Nijmegen is gewoon een prachtige stad.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte