MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,8 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 024 204 20 31 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
8.0
Escape City Nijmegen
"een leuk gezellig uitje. je leert de stad op een andere manier kennen."

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.8
419 reviews
Uitje: 9.1
Service: 9.0
Horeca: 8.2
Locatie: 8.7
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.1
Mvr. Sandy Vogel beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
20-05-2019
Bedrijf / gezelschap:
VWG
Toen we aankwamen op locatie stonden alle tandems keurig klaar. Een medewerkster van Doe Nijmegen heeft na een korte duidelijke uitleg iedereen per groep op weg gestuurd. Voor sommige ff wennen met zn 2en op 1 fiets maar dat duurde niet lang. De route was helemaal prima. Zowel centrum als groen. Van Keizer Karelplein tot de Ooij, we hebben het allemaal gezien. Tandem fietsen is erg leuk om te doen en zorgt echt voor grappige situaties. Kortom een echte aanrader!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Heske Hermsen beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
19-05-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vriendinnengroep
Super mooie dag, goed uitgelegd, zon en erg mooie omgeving richting de Ooy. Bijzondere ervaring solex rijden!!!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. B Martens beoordeelt ons met een:
9.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
13-05-2019
Bedrijf / gezelschap:
Talis
Iedereen heeft de tocht als geweldig ervaren.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Selena Van der Wulp beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
08-05-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeest
We hadden als vrijgezellenfeest De grote Spelshow en aansluitend moorddiner geboekt. We hebben een leuke, fanatieke middag en avond gehad. Iedereen heeft ervan genoten!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Selma Ysbrandij beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
06-05-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeest dames
Erg leuk. Zou het zo weer doen!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Maaike Schwiening beoordeelt ons met een:
7.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
29-04-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeest
Leuke middag gehad
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Mirte van Lieshout beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
29-04-2019
Bedrijf / gezelschap:
Planon B.V.
Ontzettend leuk, het is iedereen goed bevallen!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. silvia van Gils beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
25-04-2019
Bedrijf / gezelschap:
groep collega's
Een heel leuk uitje gehad met het fietsen op de Hoge Bi-fiets. In het begin even wennen met op- en afstappen maar na een tijdje weet je niet beter. Veel bekijks gehad onderweg. Voor de collega's die het te spannend vonden stond een step klaar, waardoor we toch met elkaar op pad konden.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Jan Schilder beoordeelt ons met een:
9.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
24-04-2019
Bedrijf / gezelschap:
fam. schilder
De Escape Rooms Las Vegas en Graveyard waren absoluut een aanrader. De kamers zaten goed in elkaar. We zijn door een Top Team geholpen!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. M. Hop beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
23-04-2019
Bedrijf / gezelschap:
Campus Detachering
Top dag gehad, het hele team was enthousiast. Vooral de combinatie escape room en stadswandeling was erg leuk en voor ieder wat wils.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte