Introduction Game Introduction Game
Introduction Game Introduction Game
Programma
Prijzen
Reviews (1)
Veelgestelde vragen

Introductie Game Scholen

Ben je op zoek naar dé ultieme manier om de start van het schooljaar te vieren? Wil je de banden tussen studenten versterken en een blijvende indruk achterlaten? Zoek niet verder! De Introduction Game is dé oplossing voor scholen en studentenverenigingen die op zoek zijn naar een interactief en op maat gemaakt spel dat de kennismaking naar een hoger niveau tilt.


Wat maakt de Introduction Game zo speciaal?

Op maat gemaakt: Bij de Introduction Game geloven we in maatwerk. Voordat het spel begint, geven we je de kans om input te leveren en mee te denken over de opzet van het spel. Hierdoor wordt het spel perfect afgestemd op jullie doelgroep, waardoor het plezier alleen maar wordt vergroot. Van een buitenspel door de stad of een spel rondom de school naar een spel dat zich binnen in de school afspeelt en via QR codes je meer over de school of opleiding te weten komt.


Fun en educatief: Niet alleen staat de Introduction Game garant voor eindeloos plezier, maar het kan ook dienen als een educatief middel. Laat je studenten meer leren over de school, de opleiding of de stad waarin ze gaan wonen. Of laat ze kennismaken met de leukste hotspots om te borrelen, te eten en te feesten. Het spel combineert entertainment met educatie op een unieke en boeiende manier.


Interactief en dynamisch: In groepen van ongeveer 6 personen gaan de teams op pad met een tablet en onze speciale app. Ze kunnen hun eigen route bepalen terwijl ze open en meerkeuze vragen beantwoorden, creatieve foto- en video-opdrachten uitvoeren en elkaar uitdagen met digitale mini-games. Met valstrikken in de stad en battle opdrachten onder tijdsdruk blijft het spel dynamisch en spannend tot het einde. Alle opdrachten worden live beoordeelt en er is een live tussenstand te zien. Alleen het laatste half uur gaat deze op zwart beeld.....spannend!


De beloning: Naast de eeuwige roem binnen de opleiding gaat het winnende team ook naar huis met een grote beker!


Klaar om de introductie dag onvergetelijk te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en laat de Introduction Game het hoogtepunt van het schooljaar worden!

Staffel

Aantal personen v.a. 50 personen v.a. 100 personen v.a. 500 personen
Prijs incl. btw p.p. € 17,50 € 15,00 € 12,50
Gemiddelde beoordeling
9.6
1 review
Uitje: 10.0
Service: 8.0
Horeca: 10.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 10.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
9.6
Bedrijf / gezelschap: Radboud Universiteit
Datum: 03-06-2024
Locatie: Nijmegen
Heel vriendelijk team, en hele gezellige dag voor onze studenten!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Maatwerk voor de speciale touch
  • Tablet met speciale app per team
  • Hilarische en educatieve opdrachten
  • Enthousiaste spelbegeleider 
  • Grote beker als prijs

Bijzonderheden

  • In meerdere talen speelbaar 
  • Speelbaar in heel Nederland en België
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ganzenborden in Nijmegen
"Het ganzenborden was leuk, de opdrachten waren afwisselend. Zeer vriendelijk personeel met leuke live feedback op de opdrachten. Je ziet veel van de stad en bent gezellig bezig met elkaar. Een aantal collega's vond 2 uur lopen wat veel. Tip is om dan op momenten dat je een straf hebt (doornenstruik, gevangenis) die 10 minuten te gebruiken om even te rusten en wat te drinken. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes