Hunted | Do It Yourself Hunted | Do It Yourself
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Hunted App | Do it yourself

Ontdek de spanning van Hunted, waar teams van criminelen en hunters in een kat-en-muisspel strijden. Download de app, kies je startlocatie en laat het avontuur beginnen. Hoe werkt het? Download de app, kies je locatie, stel je team samen en laat je leiden door de straten terwijl je kluizen kraakt en opdrachten voltooit. Wees de jager of ontwijk de prooi.


Wat kan je verwachten van de Hunted app?

Met de Hunted app betreed je een wereld vol spanning, strategie en competitie. Stel je voor: verdeeld in teams van criminelen en hunters, race je tegen de klok terwijl de adrenaline door je aderen giert. De criminelen, als de grootste criminele meesterbreinen, proberen kluizen te kraken en opdrachten uit te voeren, terwijl de beste hunters hen genadeloos achtervolgen met de nieuwste GPS-technologie.


En net wanneer je denkt dat je veilig bent, draaien de rollen om en wordt de jager de prooi. Halverwege het spel nemen de criminelen de rol van hunters over, wat zorgt voor een adembenemend kat-en-muisspel. Download vandaag nog de app uit de App Store of Google Play Store, kies je eigen startlocatie en laat het avontuur beginnen.


Hoe werkt de Hunted city game app?

Download de app eenvoudig vanuit de App Store of Google Play Store en bereid je voor op een adrenaline-gevulde ervaring. Kies je eigen startlocatie, stel je team samen en laat de app je begeleiden terwijl je door de straten van Nederland navigeert. Met elke stap ben je dichter bij de overwinning terwijl je kluizen kraakt, opdrachten voltooit en je rivalen te slim af bent. Ben jij klaar om de jager te zijn of de prooi te ontwijken? Bekijk ook onze andere city game apps

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 12,40
€ 15,00
6
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Duidelijk spelpakket met uitleg
  • Spelcode, 1 telefoon per team
  • Op ieder moment te spelen

Bijzonderheden

Ook in het Engels mogelijk. Geef dit aan bij je reservering.

Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Kroegentocht
"Was een superdag ondanks een beetje regen! Leuke laagdrempelige spellen bij de kroegen"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes