Steps Nijmegen

Met steps Nijmegen verkennen, wie wil dat nu niet? Het is het ideale uitje om met elkaar de stad op een andere manier te ervaren. Met de step kun je op een snelle manier veel van de stad zien. En er is geen oefening voor nodig. Jong en oud beleven de dag van hun leven! 


Met steps Nijmegen verkennen: leuk voor jong en oud!

Staat er binnenkort een familiedag op de planning? Heb jij de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren? Of komt het jaarlijks bedrijfsuitje er weer aan? Een tocht met steps in Nijmegen is voor jong en oud een leuke bezigheid. Het laat je heel wat van Nijmegen zien. Je bent overal razendsnel en je kunt overal komen.

Een onvergetelijke ervaring

Kies jij voor een stepspeurtocht door Nijmegen met je familie? Maak je een step kroegentocht tijdens het vrijgezellenfeest van je beste vriend? Of maak je met collega’s een steptocht langs de belangrijkste bezienswaardigheden? Welke activiteit je ook kiest, met DoeNijmegen wordt het een onvergetelijke ervaring.

Een uitje plannen werkt heel eenvoudig

Naast dat je met steps Nijmegen in kunt, kies je bij DoeNijmegen uit de meest uiteenlopende activiteiten. Sportief, cultureel of culinair. Maak het jezelf gemakkelijk en kies een van de kant-en-klare populaire arrangementen of stel je eigen groepsuitje samen.

Een uitje reserveren werkt heel eenvoudig:

  • Kies je favoriete activiteit(en) of arrangement
  • Maak je uitje compleet met lunch, diner of borrelarrangement
  • Plaats je boeking
  • Wij regelen de rest!

Heb je vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 024 204 2031.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke