Met steps Nijmegen verkennen: leuk voor jong en oud!

Staat er binnenkort een familiedag op de planning? Heb jij de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren? Of komt het jaarlijks bedrijfsuitje er weer aan? Een tocht met steps in Nijmegen is voor jong en oud een leuke bezigheid. Het laat je heel wat van Nijmegen zien. Je bent overal razendsnel en je kunt overal komen.


Een onvergetelijke ervaring

Kies jij voor een stepspeurtocht door Nijmegenmet je familie? Maak je een step kroegentocht tijdens het vrijgezellenfeest van je beste vriend? Of maak je met collega’s een steptocht langs de belangrijkste bezienswaardigheden? Welke activiteit je ook kiest, met DoeNijmegen wordt het een onvergetelijke ervaring.

Een uitje plannen werkt heel eenvoudig

Naast dat je met steps Nijmegen in kunt, kies je bij DoeNijmegen uit de meest uiteenlopende activiteiten. Sportief, cultureel of culinair. Maak het jezelf gemakkelijk en kies een van de kant-en-klare populaire arrangementen of stel je eigen groepsuitje samen.

DoeNijmegen.nl

Een uitje reserveren werkt heel eenvoudig:

  • Kies je favoriete activiteit(en) of arrangement
  • Maak je uitje compleet met lunch, diner of borrelarrangement
  • Plaats je boeking
  • Wij regelen de rest!

Heb je vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 024 204 2031.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Moorddiner
"We hebben in ons kantoor het moorddiner gespeeld samen met onze huurdersorganisatie. Het is een leuk spel en het blijft spannend. Zelfs tijdens de pauzes, waarin we de gerechten nuttigden, was de moord het gespreksthema! Goed georganiseerd, compleet met leuke attributen en een goede uitleg. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes