Hunted | Do It Yourself Hunted | Do It Yourself
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Het spel: Hunted DIY

In Hunted draait alles om snelheid, slimheid en teamwork. Verdeeld in teams van criminelen en hunters, neem je het tegen elkaar op in een race tegen de klok. De criminelen krijgen een voorsprong terwijl ze kluizen kraken en opdrachten uitvoeren om punten te scoren. Maar pas op, want de hunters zijn op jacht en proberen jullie virtueel te vangen met behulp van GPS-technologie.


Om de drie minuten ontvangen de hunters de locatie van de criminelen, maar wees gewaarschuwd: het kraken van een kluis zal een luid alarm activeren, waardoor de hunters dichterbij komen. Dus ren voor je leven terwijl je op zoek gaat naar de volgende buit!

Maar wees niet te zelfverzekerd, want halverwege het spel draaien de rollen om en worden de criminelen de hunters en vice versa. Het is een kat-en-muisspel waarbij je constant moet anticiperen en je strategie moet aanpassen om te overleven.

Verdien punten door kluizen te kraken gevuld met diamanten, sieraden of geld, en vang criminelen om je score te verhogen. Het doel is simpel: scoor zoveel mogelijk punten en bewijs dat jouw team de ultieme jagers of sluwe criminelen zijn.


Do it yourself

Het beste van alles is dat Hunted overal in Nederland gespeeld kan worden. Met onze app, beschikbaar in de App Store en Google Play Store, kun je het spel downloaden en direct beginnen. Kies je eigen startlocatie en speel op een zelfgekozen moment op de dag. Wij stellen de kaart voor je in, en dan is het aan jou om de straten te veroveren.


Dus waar wacht je nog op? Verzamel je team, download de app en laat het spel beginnen. Word jager of prooi en beleef een onvergetelijk avontuur met Hunted!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 12,40
€ 15,00
6
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Duidelijk spelpakket met uitleg
  • Spelcode, 1 telefoon per team
  • Op ieder moment te spelen

Bijzonderheden

Ook in het Engels mogelijk. Geef dit aan bij je reservering.

Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Party & Co in Nijmegen
"Erg leuk, spel zat goed in elkaar. Veel gezien in Nijmegen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes