MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,8 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 024 204 20 31 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
8.4
the graveyard escape room - nijmegen
"Als activiteit georganiseerd na een bijeenkomst van een traineeship. Iedereen vond het zeer geslaagd. De locatie was eenvoudig te vinden. Prettig welkom en een helder uitleg over de escape room, wat wel en niet de bedoeling was. Ook waren de opdrachten een uitdaging en de combinatie van denken en uitvoeren was prima. Tips hielpen wel om er enige voortgang in te houden. Al waren deze af en toe niet altijd even goed te verstaan. "

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.8
419 reviews
Uitje: 9.1
Service: 9.0
Horeca: 8.2
Locatie: 8.7
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.1
Mvr. Patty De klein beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
05-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
Samson
Was echt leuk
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. leonie van wijngaarden beoordeelt ons met een:
8.8
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
04-03-2019
Bedrijf / gezelschap:
-
leuke ervaring
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Carolien Singels beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
15-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
DCT
Het was een superleuk uitje. Ik had het georganiseerd maar had er geen omkijken naar op de dag zelf. Alles werd goed opgepakt door zowel de mensen van DoeNederland als de mensen van de horeca-gelegenheden.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Helga Gerrits beoordeelt ons met een:
9.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
14-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
Stichting Studentenhuisvesting Nijmegen (SSH&)
We hebben in ons kantoor het moorddiner gespeeld samen met onze huurdersorganisatie. Het is een leuk spel en het blijft spannend. Zelfs tijdens de pauzes, waarin we de gerechten nuttigden, was de moord het gespreksthema! Goed georganiseerd, compleet met leuke attributen en een goede uitleg.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Katrien Uffing beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
12-02-2019
Bedrijf / gezelschap:
Dassault Systemes
Super goed geregeld, leuk personeel en het hele team heeft genoten van het uitje
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Maaike Kruitbosch beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
31-01-2019
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Wij hebben een super uitje gehad! We hadden met z'n vieren een stadwandeling onder leiding van Helma. Ze heeft ons leuke en verassende plekken laten zien en wist veel over de stad te vertellen. We hebben het heel gezellig gehad en er enorm van genoten! Helma bedankt!!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Denny Arians beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
20-01-2019
Bedrijf / gezelschap:
Arians-Warringa
Prima familiemiddag gehad met een hele leuke speurtocht. We hebben onze geboortestad op een andere manier gezien en nieuwe plekjes ontdekt.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Kim Hobbelen beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
12-01-2019
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Het was super goed bevallen en complimenten van de hele groep! Lisan onze begeleidster deed het ook erg leuk!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Tessa Loos beoordeelt ons met een:
9.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
31-12-2018
Bedrijf / gezelschap:
familie
Prima ervaring; al was de escape-room die aangeduid staat als ook mogelijk met familie erg pittig qua moeilijkheid. We zijn dan ook niet uit de verschillende puzzels gekomen, ondanks dat we om meerdere hints vroegen. De hints gaven in die zin niet voldoende vrij om die puzzel op te lossen en verder te kunnen. Ook was het niet volledig duidelijk welke hulplijn je gedaan had en welke hulplijn bij welke opdracht hoorde, dit was niet identiek qua LP-plaat. Het eten daarin tegen was erg veelzijdig en smaakte erg goed.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Heidi Hermens beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
27-12-2018
Bedrijf / gezelschap:
Familie uitje
Wij hebben dit spel tijdens kerst gespeeld met onze familie. Het was top georganiseerd. Leuke spellen (voor ieder wat wils). Onze spelleider wist onze 'team-strijd' goed in toom te houden. Wij vonden het een erg leuke middag!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte