MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,8 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 024 204 20 31 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
10.0
Step-kroegentocht in Nijmegen
"Leuke spontane meid met veel passie en plezier georganiseerd "

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.8
462 reviews
Uitje: 9.1
Service: 9.0
Horeca: 8.2
Locatie: 8.7
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.2
Dhr. Arno van Heusden beoordeelt ons met een:
9.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
23-09-2019
Bedrijf / gezelschap:
Plansearch B.V.
Perfect geslaagd, mede door het geweldige weer. Flexibele instelling betrokken personen (solexrit en Café van Buuren). Ook DoeNijmegen de gehele dag goed bereikbaar en opgewekte medewerkers en met een goede, servicegerichte instelling.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Maxim van Ommen Kloeke beoordeelt ons met een:
8.4
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
23-09-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeestje Bert-Jan
Het was super
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. A Jansen Cleton beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
22-09-2019
Bedrijf / gezelschap:
De 12 verjaardag vierende dames!
Het was een hele leuke dag! We werden leuk ontvangen ! En de prijs uitreiking werd ook heel leuk gedaan! Nijmegen op deze leuke manier verkend! Komen zeker nog eens terug!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Ilse van Steen-Rebergen beoordeelt ons met een:
8.4
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
16-09-2019
Bedrijf / gezelschap:
Radboudumc
Fantastische dag in Nijmegen gehad, we hebben het Da Vinci Spel gespeeld met 15 groepen. Het is geen makkelijk spel, je moet goed opletten bij de uitleg. Als je het eenmaal door hebt is het heel leuk. De vragen zijn uitdagend en ik heb zelf echt weer nieuwe dingen over Nijmegen geleerd. Het was niet zo dat we op elkaar moesten wachten bij de locaties, we kwamen elkaar wel tegen, maar dat vond ik niet hinderlijk voor het spel. Prima organisatie, soms een beetje chaotisch, maar dat kwam ook door de grote groep >100 personen.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Manon Schoemaker beoordeelt ons met een:
7.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
09-09-2019
Bedrijf / gezelschap:
Radboudumc, Urologie
goede en gezellige zeskamp en middag gehad.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Laurens Verscheijden beoordeelt ons met een:
8.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
28-08-2019
Bedrijf / gezelschap:
Radboudumc
Fijn personeel en goed verzorgede escape rooms.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Cynthia Lammers beoordeelt ons met een:
8.8
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
28-08-2019
Bedrijf / gezelschap:
Familie
Erg leuk
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Marleen Sierralta beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
26-08-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeest Eveline
We hebben een super leuke activiteit gehad en een leuke ervaring met de Step door Nijmegen kroeg in kroeg uit. Vooral de spelletjes die we moesten uitvoeren gaven ook weer een leuke draai aan de activiteit en aan de sfeer. Top
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Christ Haarbosch beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
19-08-2019
Bedrijf / gezelschap:
Haarbosch
Leuke en gezellige dag lekker korte step afstanden en voldoende tijd voor een pilsje. Kortom top
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Denise Gijsbers beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
19-08-2019
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellig feestje
Een super leuke dag hebben wij gehad. We waren allemaal bloedfanatiek en door de tijdslimiet maakt dit t uitje nog spannender!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte