Uitjes in Nijmegen

Uitjes in Nijmegen organiseer je natuurlijk via Doe Nijmegen. Wij hebben ruim 50 verschillende activiteiten in de stad om uit te kiezen. Bij ons ben je niet verplicht om met een grote groep een activiteit te boeken. De meeste activiteiten zijn al vanaf 3 personen te boeken. Stel vandaag nog je dagje uit in Nijmegen samen en vul deze in met een paar leuke activiteiten in de stad. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

Uitjes in Nijmegen met het gezin

Wil je graag met het gezin een dagje naar Nijmegen? Wij hebben een aantal leuke uitjes in Nijmegen om uit te kiezen. Er zijn verschillende activiteiten waar je als gezin aan kan deelnemen. Van een spannende citygame tot een rondleiding door de stad. Bij Doe Nijmegen boek je geen standaard rondleiding door de stad. Wij maken er echt een leuke activiteit van! Zo kan je een rondleiding volgen op een Solex of step. De meeste activiteiten zijn al vanaf 3 personen te boeken, geschikt voor kleine gezinnen. Maar ook grote gezinnen of zelfs hele families kunnen bij ons terecht. Onze uitjes zijn leuk voor zowel kleine groepen als grote groepen, tot zelfs 500 personen! Je kan zo de leukste uitjes in Nijmegen voor je gezin boeken via Doe Nijmegen. 


Uitjes in Nijmegen met het team

Elk jaar staat er weer een teambuilding op het programma. Dit jaar is het aan jou de taak om een paar leuke uitjes in Nijmegen te bedenken. Wij hebben een aantal originele activiteiten waar je als team aan kan deelnemen. Van sportieve spelletjes tot een escape room met dinner. Vrijwel alles is mogelijk. Eén van de leukste activiteiten is natuurlijk de city escape. Hierbij is Nijmegen je speelterrein en mag je verschillende raadsels in de stad oplossen. Doe dit wel op tijd, anders verlies je het spelletje. Het is een leuke manier om als team samen te werken aan een oplossing en tegelijkertijd de stad te gaan ontdekken. 


Vrijgezellenfeestje? Schakel Doe Nijmegen in

Wil je een origineel vrijgezellenfeestje organiseren? Met onze uitjes in Nijmegen maken we er echt een geslaagd feest van. We zorgen ervoor dat de dag vol met leuke activiteiten in de stad zit. Doe Nijmegen maakt er écht een feestje van. We stellen uiteraard de activiteiten samen op basis van jullie wensen. Dankzij de professionele begeleiding van Doe Nijmegen wordt het een geslaagd vrijgezellenfeest. Stel via onze website meteen je feestje samen en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke