Step-kroegentocht - Diner - De Grote Spelshow Step-kroegentocht - Diner - De Grote Spelshow
Programma
Prijzen
Reviews (1)
Veelgestelde vragen

Begin de dag met wat ontspanning! Je gaat diverse kroegen in Nijmegen per step ontdekken. Geniet hierna van een heerlijk driegangendiner voordat jullie beginnen aan het hilarische spel "Dé Grote Spelshow"!


Step-kroegentocht (2,5 uur)

Houd jij ook zo van een feestje? Kom dan gezellig mee op onze step-kroegentocht. Je zult diverse kroegen in de stad ontdekken, hilarische spellen spelen en onderweg ben je ook nog eens sportief bezig!


De kroegentocht

Op de step gaan jullie met de gehele groep op pad van cafeetje naar cafeetje. In totaal naar 3 cafés. In de cafés wordt de groep opgedeeld in teams. In elk café spelen de teams een spel tegen elkaar. Met de spellen zijn punten te verdienen. Het team met de meeste punten wint aan het eind van de kroegentocht een mooie prijs. 

Tijdens de kroegentocht moet er natuurlijk ook gedronken worden! In elke kroeg ontvang je één consumptie in de vorm van bier, fris of wijn.


Driegangendiner (2 uur)

Na deze spannende strijd om de inhoud van de kluis te verdienen, heeft iedereen vast trek. We hebben een lekker driegangendiner geregeld voor jullie in één van de restaurants in Nijmegen.


De Grote Spelshow (2 uur)

Lig jij ook elk weekend rollend van het lachen voor de televisie bij het zien van de verschillende spelshows? Of wat vind je van de spellen waarbij je echt je hersenen moet laten kraken? Wij hebben de leukste en grappigste spellen en de grootste breinbrekers nu voor je verwerkt in Dé Grote Spelshow!

Tijdens deze interactieve spelshow, onder begeleiding van onze enthousiaste quizmaster, komen twee uur lang de leukste spellen aan bod uit bekende tv programma’s, zoals uit ‘Alles mag op vrijdag/zaterdag/zondag’, ‘Het Beste Brein’ en ‘Jongens tegen de Meisjes’.


Elk team beschikt over een eigen quizknop. Drukt jouw team het snelste met de juiste antwoorden op de quiz- en fotovragen? Sla op de knop en geef direct het juiste antwoord! Hoe staat het met jouw vermogen om songteksten zo uit te beelden, zodat anderen ze kunnen raden? Of lukt het jouw team om binnen de tijd zoveel mogelijk woorden uit te beelden met de letters die op je lichaam hangen? Probeer in een karikatuur zo snel mogelijk de BN-er te herkennen, puzzel binnen de tijd en natuurlijk willen we ook weten hoe volgens jullie de getoonde filmpjes aflopen!


Deze sensationele spelshow vraagt om snelheid, creativiteit, intelligentie en natuurlijk een flinke dosis humor. Natuurlijk hebben we een prijs voor het winnende team!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 94,86
€ 110,50
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 93,21
€ 108,50
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 91,55
€ 106,50
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 90,73
€ 105,50
12
Gemiddelde beoordeling
10.0
1 review
Uitje: 10.0
Service: 10.0
Horeca: 10.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 10.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Tandartsenpraktijk J. Peijs
Datum: 09-07-2021
Locatie: Nijmegen
Alles was goed geregeld, heel vriendelijke mensen. We hebben een super gezellig uitje gehad
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

 • Huur van de step
 • Begeleiding naar de cafés en tijdens de spellen
 • Bezoek aan 3 cafés
 • 3 consumpties p.p. (in ieder café 1 consumptie: bier, fris of wijn)
 • Verschillende spelletjes
 • Hoofdprijs voor het winnende team
 • Driegangendiner
 • Enthousiaste quizmaster
 • Alle materialen en benodigdheden
 • Prijs voor het winnende team

Bijzonderheden

Kroegentocht:

 • De Kroegentocht is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

De Grote Spelshow:

 • Nu met échte quizknoppen, waardoor de strijd nog spannender wordt!

Voorbeeld dagindeling

15.00 - 15.15 uur Uitleg Step-kroegentocht
15.15 - 17.15 uur Step-kroegentocht
17.15 - 17.30 uur Prijsuitreiking
17.45 - 19.45 uur Driegangendiner
20.00 - 22.00 uur De Grote Spelshow

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape Kerstpakket - Basic
"(Nog) geen dag bij jullie doorgebracht, maar het geweldige escape kerst box besteld. Ontzettend leuk! Dit jaar ons personeel verwennen met de escape kerstbox. De service van de vriendelijke dame en de snelle levering zijn we blij mee."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes