Dagje uit in Nijmegen

Wil je graag een dagje uit in Nijmegen? Doe Nijmegen heeft de leukste activiteiten in en rond Nijmegen. Bij ons kan je kiezen uit ruim 50 verschillende activiteiten. Je kan kiezen uit een sportieve middag tot een spannende avond. Of een compleet dagje uit voor het hele gezin. Doe Nijmegen maakt er altijd een feestje van. Het maakt hierbij niet uit of je met een klein gezelschap of zelfs 80 personen komt. Wij zorgen voor een professionele begeleiding en de meeste activiteiten zijn vanaf 3 personen te boeken.

Boek een gezellig dagje uit in Nijmegen

Ga je met de familie een dagje uit in Nijmegen? Doe Nijmegen maakt er een onvergetelijke familiedag van. Wij zorgen ervoor dat je met het gezin de stad echt gaat ontdekken. Dit doe je niet met een standaard excursie. Maar met een citygame, waarbij je tijdens het uitvoeren van leuke opdrachten de stad leert kennen. Er zijn verschillende spellen met een eigen thema te boeken. Doe Nijmegen verzorgt ook nog eens de begeleiding. Je krijgt zo gegarandeerd een geslaagd dagje uit met het gezin. De meeste activiteiten zijn al vanaf 3 personen te boeken via onze website. Maar ook met de hele familie kan je bij ons een gezellig dagje uit boeken. Voor groepen tot 500 personen kan je sowieso bij ons terecht. Zo kan je die lievelingsoom of favoriete tante ook meenemen tijdens jullie gezellige dagje uit in Nijmegen!


Maak een rondrit door Nijmegen

De leukste manier om Nijmegen te ontdekken is met een rondrit. Via Doe Nijmegen kan je op unieke manieren de stad verkennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een unieke rondrit door de stad op een Solex? Of met een step waarbij je ook nog eens stopt bij verschillende kroegen? Dit laatste uitje is ook nog eens leuk als vrijgezellenuitje! Wij hebben altijd wel een leuk dagje uit in Nijmegen, waarbij je ook iets van de stad zelf te zien krijgt. 


Boek een sportief dagje uit in Nijmegen

Wil je graag samen met je collega’s een sportief dagje uit in Nijmegen beleven? Wij hebben de leukste sportieve activiteiten in de stad voor je verzameld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stepspeurtocht? Dit zorgt al snel voor een hoop lachende gezichten binnen je team. Ben je benieuwd wat dit gaat kosten? Je kan altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Binnen 24 uur geven we je een vrijblijvende prijsopgave op maat. Onze prijzen zijn altijd inclusief professionele begeleiding van Doe Nijmegen! Je weet zo zeker dat je dagje uit goed georganiseerd is.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke