Wat te doen in Nijmegen?

Wat te doen in Nijmegen tijdens een familiedag of personeelsuitje? Doe Nijmegen organiseert de leukste activiteiten in en rond Nijmegen. Je hoeft niet eens verplicht met een grote groep naar de stad te komen voor onze activiteiten. Bij een aantal activiteiten kan je al vanaf 3 personen deelnemen. We hebben ruim 50 activiteiten om uit te kiezen en ze passen ook nog eens binnen vrijwel elk budget.

103 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wat te doen in Nijmegen? Stel je eigen dag in de stad samen

Doe Nijmegen heeft ruim 50 activiteiten om uit te kiezen. Zet de leukste uitjes in je planning en stel zo zelf een dagje Nijmegen samen. De meeste activiteiten zijn al te boeken vanaf 3 personen. Je hoeft dus geen grote groep samen te stellen voor een leuke dag in Nijmegen. We organiseren dan ook niet alleen leuke activiteiten voor bedrijven, maar ook voor gezinnen, families en vrijgezellenfeestjes. Ben je wel met een grote groep? Dan kun je de leukste dag natuurlijk ook bij ons boeken. Onze uitjes zijn mogelijk voor groepen tot zelfs 500 personen! Doe Nijmegen denkt hierin graag met je mee en brengt een vrijblijvende offerte op maat uit.


Leuke groepsactiviteiten in Nijmegen

Wat te doen in Nijmegen? Doe Nijmegen weet er wel raad mee, en biedt de leukste groepsactiviteiten in de stad aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van Escape City? In plaats van in een ruimte opgesloten te zitten, probeer je om uit de stad te ontsnappen. Dit doe je door verschillende raadsels en mysteries verspreid over de stad op te lossen. Teambuilding staat hierbij centraal en je krijgt ook nog eens iets van het prachtige Nijmegen te zien. Of maak samen met je vriendengroep tijdens een vrijgezellenfeest een step-kroegentocht door de stad. Je zal merken dat jullie samen de grootste lol beleven en ondertussen organiseert Doe Nijmegen nog een paar leuke opdrachten. Nijmegen is absoluut de stad voor jouw volgende feestje!


Wat te doen in Nijmegen? Ontdek de origineelste activiteiten in de stad

Wat te doen in Nijmegen als je met het team naar de stad trekt? Doe Nijmegen heeft de origineelste activiteiten in de stad. We zorgen ervoor dat je samen met het team een onvergetelijke tijd tegemoet gaat. Onze activiteiten zorgen ervoor dat er nog lang over wordt nagesproken. Je hoeft je voortaan nooit meer af te vragen: Wat te doen in Nijmegen? Doe Nijmegen heeft het antwoord namelijk al voor je klaar liggen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via onze site. Binnen 24 uur krijg je een vrijblijvende offerte voor de leukste activiteiten in Nijmegen met professionele begeleiding van Doe Nijmegen!


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ganzenborden in Nijmegen
"Erg leuk om een stad als speelbord te zien en met een team vragen te beantwoorden en opdrachten te doen!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke