DoeNijmegen
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,8 BEKIJK ALLE REVIEWS 478
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 024 204 20 31 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING
  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte

Vriendenweekend Nijmegen

Een vriendenweekend in Nijmegen. Wie wil dat nu niet? Samen sportief bezig zijn, elkaar uitdagen, maar ook vooral veel lol maken. Maar wie gaat het regelen? DoeNijmegen heeft geweldig, leuke activiteiten. Met deze activiteiten wordt jullie vriendenweekend zeker het hoogtepunt van het jaar.

Bereid je voor op een onvergetelijk vriendenweekend in Nijmegen

Gezellig met een grote groep op vriendenweekend in Nijmegen, maar om het nou met zijn allen regelen is vaak overbodig. Iedereen kan natuurlijk ideeën aandragen, waarna vervolgens één of twee personen de organisatie op zich nemen. Is de datum bekend? Het budget vastgesteld? Dan komt de belangrijkste vraag: wat gaan we doen? Solex rijden, een escape room, een pubquiz of een bierproeverij? De keuze is enorm en alle activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden. DoeNijmegen heeft zelfs speciale arrangementen voor als je alleen op stap gaat met vrienden, bijvoorbeeld The Hangover. Daarnaast is het ook belangrijk om genoeg tijd in te plannen voor een gezellige borrel en lekker eten.


Maak het jezelf gemakkelijk

DoeNijmegen organiseert de leukste uitjes. Met meer dan 50 activiteiten, uitjes voor ieder budget en professionele begeleiding hebben wij alle ingrediënten in huis voor een geslaagd vriendenweekend in Nijmegen. Kies een van de arrangementen of stel een eigen programma samen. Kies jij voor gemak? Voor meer informatie bel je naar 024 204 2031. Reserveren kan via de website, per mail of telefonisch.

Contact

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden
202 uitjes gevonden
Filter de uitjes
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte