Vriendenweekend Nijmegen

Een vriendenweekend in Nijmegen. Wie wil dat nu niet? Samen sportief bezig zijn, elkaar uitdagen, maar ook vooral veel lol maken. Maar wie gaat het regelen? DoeNijmegen heeft geweldig, leuke activiteiten. Met deze activiteiten wordt jullie vriendenweekend zeker het hoogtepunt van het jaar.


Bereid je voor op een onvergetelijk vriendenweekend in Nijmegen

Gezellig met een grote groep op vriendenweekend in Nijmegen, maar om het nou met zijn allen regelen is vaak overbodig. Iedereen kan natuurlijk ideeën aandragen, waarna vervolgens één of twee personen de organisatie op zich nemen. Is de datum bekend? Het budget vastgesteld? Dan komt de belangrijkste vraag: wat gaan we doen? Solex rijden, een escape room, een pubquiz of een bierproeverij? De keuze is enorm en alle activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden. DoeNijmegen heeft zelfs speciale arrangementen voor als je alleen op stap gaat met vrienden, bijvoorbeeld Party & Co. Daarnaast is het ook belangrijk om genoeg tijd in te plannen voor een gezellige borrel en lekker eten.


Maak het jezelf gemakkelijk

DoeNijmegen organiseert de leukste uitjes. Met meer dan 50 activiteiten, uitjes voor ieder budget en professionele begeleiding hebben wij alle ingrediënten in huis voor een geslaagd vriendenweekend in Nijmegen. Kies een van de arrangementen of stel een eigen programma samen. Kies jij voor gemak? Voor meer informatie bel je naar 024 204 2031. Reserveren kan via de website, per mail of telefonisch.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Escape Online: The Pegasus Project
"Prima online uitje, het beginnen van het spel was een beetje onduidelijk, maar toen iedereen eenmaal in de online omgeving was ging het wel goed. Je moest wel echt even goed zoeken hoe te beginnen. Misschien duidelijker maken dat veel in de app gebeurd ipv in de online omgeving. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke