Team Challenge Citygame Team Challenge Citygame
Team Challenge Citygame Team Challenge Citygame
Team Challenge Citygame Team Challenge Citygame
Programma
Prijzen
Reviews (1)
Veelgestelde vragen

Werk aan een (nog) betere band met je collega’s, familie of vrienden met de Team Challenge! Deze teambuildingactiviteit is voor iedereen geschikt en staat garant voor een middag vol uitdagingen. Elk team wordt opgesplitst in twee groepen, dit verplicht jullie tot een goede samenwerking en correcte communicatie om het doel te bereiken. Welk team lukt het om precies de 999 punten te scoren?


Teambuilding en samenwerken

Jullie verdelen je in verschillende teams en elk team bestaat uit 2 groepen die zich verspreiden door de stad. Jullie krijgen namelijk een tablet én een aantal mysterieuze materialen mee, die je nodig hebt voor de opdrachten. De opdrachten liggen verspreid door de hele stad, die je vindt met de plattegrond op de tablet.


Goed en constant contact met de andere groep uit je team is enorm belangrijk! Want waar in de stad staat de andere groep? En kunnen jullie hen helpen bij een opdracht? Of andersom? Bedenk dus een goede strategie, werk optimaal samen en overleg wie welke opdracht gaat doen. Op die manier kunnen jullie gezamenlijk met de 2 groepen die 999 punten behalen.


Het spel bestaat uit 4 levels, die elk 30 minuten duren. De teambuilding- en individuele opdrachten in deze levels zijn een bepaald aantal punten waard en er zijn zowel plus- als minpunten te verdienen. Zitten jullie bijvoorbeeld binnen de tijd al óver de 999 punten, dan zal je opdrachten uit moeten voeren die minpunten opleveren.


Teamopdrachten

Behaal de 999 punten door goed samen te werken en blijf constant in contact met de andere groep uit jullie team. Probeer met elkaar uit het doolhof te komen, laat je hersens kraken bij die cryptische omschrijving en kom samen tot de juiste oplossing van een gekke rebus. Misschien heb je hier wel een van die mysterieuze materialen bij nodig...


Individuele opdrachten

Naast de teamopdrachten zijn er ook een aantal individuele opdrachten te vervullen. Weet jij bijvoorbeeld alle goede antwoorden te geven in de quiz over de stad, toon jij je ware kunsten bij de hilarische video-opdracht en voer je de foto-opdracht naar behoren uit? Ook al zijn het individuele opdrachten, natuurlijk kunnen jouw mede teamspelers (ook uit de andere groep uit jullie team!) op afstand advies geven.


Prijsuitreiking

Na de activiteiten is het tijd voor de prijsuitreiking. Onder het genot van een lekker drankje wordt bekend gemaakt welk team het juiste aantal punten (999) heeft weten te behalen. Ook krijgen jullie elkaars resultaten van de foto-en videopdrachten te zien. Hilariteit gegarandeerd!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 29,93
€ 35,75
12
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 28,28
€ 33,75
12
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 26,63
€ 31,75
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 25,80
€ 30,75
12
Gemiddelde beoordeling
10.0
1 review
Uitje: 10.0
Service: 10.0
Horeca: 10.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 10.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: KDO Dames 1
Datum: 26-05-2024
Locatie: Nijmegen
Heerlijke afsluiting voor ons teamweekend!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Goede en uitgebreide uitleg
  • Tablet per team
  • Mysterieuze materialen
  • Prijs voor het winnende team
  • Consumptie tijdens de prijsuitreiking

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
80's, 90's en 00's Quiz
"afgelopen zaterdag de 80's, 90's en 00's Quiz gedaan met 12 personen en was helemaal top, erg gelachen , genoten met leuke en gelukkig geduldige quizmasters , ook de bediening was prima"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes