The Escape Game - Borrelen The Escape Game - Borrelen
Programma
Prijzen
Reviews (0)
FAQ

Medisch onderzoeker Alex Porter heeft vergif in de wereld losgelaten. Lukt het je om het tegengif te bemachtigen? Na dit zenuwslopende spel staan de drankjes al klaar en is het tijd om te borrelen in een gezellig café in het centrum van Nijmegen.


15.30 – 17.15 Escape Game

Je wordt wakker, kijkt om je heen en hebt geen idee waar je bent. Je probeert los te komen, maar zit muurvast. Paniek is hetgeen dat je voelt, je hartslag maakt overuren. Dan springt plotseling de radio aan en er galmt een bekende stem door de ruimte heen. Langzaam dringt het tot je door dat het Alex Porter is, die ontslagen collega en tevens medisch onderzoeker. Je kijkt om je heen en concludeert dat je vast zit in zijn huis. Hij vertelt je dat hij vergif in de wereld heeft losgelaten, omdat jullie zijn leven hebben verwoest. Er is een tegengif, maar daarvoor moet wel de code van de kluis gekraakt worden…


The Escape Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waarbij de wereld op het spel staat. Door middel van een aantal cryptische aanwijzingen en intrigerende puzzels moet de mysterieuze code ontrafeld worden, waarmee je uiteindelijk het tegengif kan weten te bemachtigen en de wereld kunt redden. Onder genot van een drankje zijn jij en je gezelschap in meerdere teams bezig met het oplossen van puzzels. Slechts één team kan de kluis kraken en er met de prijs vandoor gaan. Maar pas op: de tijd tikt door en je moet zoveel mogelijk tijd besparen om de uiteindelijke eindcode te ontrafelen. Zorgen jullie voor een totale ondergang of zien jullie een ondergang te voorkomen?


17.15 – 18.15 Borreluurtje

De wereld is gered! Of is er sprake van een ondergang? Het is hoe dan ook tijd voor een lekkere borrel in een van de gezelligste borrelgelegenheden in Nijmegen. Natuurlijk wordt er ook een keer rondgegaan met lekker warme borrelhapjes. 

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 32,79
€ 39,00
8
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 31,13
€ 37,00
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 29,48
€ 35,00
8
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Er is nog geen FAQ aanwezig.

Bij dit uitje inbegrepen

  • Professionele begeleiding
  • Tablet per team
  • Alle benodigdheden voor de puzzels en raadsels
  • Prijs voor het winnende team
  • 1 uur borrelen t.w.v. € 13,00 + eenmalig warme borrelhapjes

Bijzonderheden

The Escape Game is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.8
The Phone
"Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad in Nijmegen met ons team. Het spel The Phone is leuk om te spelen omdat je op een spannende manier direct ook de stad leert kennen en op allerlei leuke plekjes komt. Absolute aanrader!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke