Gids - Marikenbroodje - Fietsen - Drie gangendiner Gids - Marikenbroodje - Fietsen - Drie gangendiner
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Ontdek het centrum van Nijmegen met een mooie wandeltocht. Verken daarna de omgeving op de fiets. Na afloop geniet je van een overheerlijk drie gangendiner. 

Het ideale groepsuitje met cultuur, sportiviteit, culinair genieten en veel gezelligheid!

13.30 - 15.00 Stadswandeling met professionele gids

Ontdek onder leiding van een professionele gids de prachtige geheimen van Njimegen. 
Laat je verrassen door al het moois wat de stad te bieden heeft!

15:00 – 16:00 Koffie of thee met een Marikenbroodje

We ontvangen je in het centrum van Njimegen. Hier kun je eerst even bij elkaar komen onder het genot van een kopje koffie of thee met een Marikenbroodje.

16:00 – 18:00 Fietsen in Nijmegen

Fietsen is een leuke activiteit voor jong en oud. Geniet lekker in de buitenlucht van de mooie stad Nijmegen en de prachtige omgeving. Je kunt kiezen uit 3 verschillende fietstochten:

1. Fietstocht Nijmegen

Als je nog nooit in Nijmegen bent geweest, is deze route een echte aanrader!
Op de fiets zie je onder andere de Waalhaven, het Goffertpark, het Keizer Karelplein en het Kronenburgerpark. Kortom, veel historie en alle highlights van de stad zie je met deze route.

2. De Ooij en Ubbergen fietstocht

Zoek je liever de rust op? Vanuit de drukke stad rijd je op de fiets langs het gezellige dorpje Ubbergen en door natuurgebied de Ooijpolder. Een combinatie van gezelligheid, natuur en rust. Optimaal genieten van je vrijetijdsmoment!

3. Waal-Fort fietstocht

Deze tocht leidt je door het mooie dorp Lent. Hier kom je langs een indrukwekkend fort langs de waal. Over verschillende bruggen steek je tweemaal de Waal over. Stop eens op de brug om te genieten van het geweldige uitzicht en zie de grote schepen onder je doorvaren!

18:00 – 20:00 Drie gangendiner

Na zo'n actieve dag heb je zeker wel trek gekregen. Je gaat heerlijk genieten van een uitgebreid drie-gangen-diner in een leuk restaurant in de binnenstad van Nijmegen.


Bovengenoemde tijden zijn slechts ter indicatie

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 1625,76
€ 1962,00
10
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

  • De Nijmeegse stadsgids
  • Koffie of thee met een Marikenbroodje
  • Fietsen met keuze uit verschillende routes
  • Flesje drinken voor onderweg
  • Drie gangendiner
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.8
The Phone
"Erg leuke activiteit, niet te lang of kort, wandelend door de stad met niet al te moeilijke opdrachten."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke