Nijmegen
Sportieve fun
Reset

Uitdaging en teamwork met onze sportieve uitjes in Nijmegen 

Sportief de stad verkennen met een van onze fietsen of steps. Met een route op zak zie jij delen van de stad waar je normaal niet zou komen, Nijmegen heeft meer te bieden dan je denkt! Toch op zoek naar meer spanning? Een wandel- of stepspeurtocht garandeert je van veel mooie plekken, strijd en kennis over de stad! Voor welk sportief uitje kies jij?

15 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Maak er een sportief dagje uit van!

Ook voor een sportieve activiteit met je collega's, vrienden, familie of je vereniging ben je bij ons op het juiste adres. De highlights van Nijmegen hoef je niet per se te bezoeken tijdens een stadswandeling, maar kan natuurlijk ook op een sportieve manier. 


Zo hebben we verschillende wandel-, step-, solex- en fietstochten uitgezet door de binnenstad. Wij zorgen voor een route op papier en jullie zorgen zelf voor de gezelligheid onderweg. De meeste routes zijn ook uit te breiden met een extra spelelement door van de route een speurtocht te maken. Natuurlijk hebben we aan het eind van de speurtocht een prijs voor het winnende team om jullie fanatisme te belonen.


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
The Phone - Ranking your Stars!
"we hebben een fantastische avond beleefd. Veel gelachen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes