Een dag op pad of avond uit met je vrienden? 

Boek dan een groepsuitje via DoeNijmegen.

Nijmegen
Vriendenuitje
Reset

Groepsuitje Nijmegen

Een dag op pad of avond uit met je vrienden? Maak dan de keuze uit een van onze activiteiten voor een groepsuitje Nijmegen! Leer je vrienden echt kennen in een Escape room, rank elkaar tijdens Ranking your Stars!, speel Party & Co in het stadscentrum of beleef spannende uren tijdens het Moordspel


Al vanaf twee personen bieden wij leuke activiteiten voor een groepsuitje Nijmegen, van een uurtje tot een complete dag. En met onze spelbegeleiders wordt jullie groepsuitje Nijmegen onvergetelijk. Bovendien hebben wij de meeste activiteiten in eigen beheer. Op die manier zijn wij zeer flexibel en voorzien wij jou graag van een advies op maat voor jullie vriendenuitje Nijmegen.

84 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Groepsuitje Nijmegen organiseren: een aantal tips

Heb jij de taak gekregen om een groepsuitje Nijmegen of vriendenuitje Nijmegen te organiseren? Dan is dit vaak veel werk. Maak het jezelf daarom gemakkelijk door eerst een aantal punten op een rij te zetten:

  • Wat is het doel? Is het uitje alleen plezier of wil je het combineren met bijvoorbeeld een teambuilding activiteit
  • Hoeveel mensen gaan ermee?
  • Wat is de fysieke status van de deelnemers? Zijn er bijvoorbeeld mensen met een fysieke beperking?
  • Wanneer vindt het groepsuitje Nijmegen plaats? Oftewel wat is de datum?

Zo heb je een goed overzicht als jij het groepsuitje Nijmegen gaat organiseren. Uiteraard helpen wij je hier graag mee.


Losse groepsuitjes Nijmegen

Bij DoeNijmegen vind je genoeg losse groepsuitjes Nijmegen waarmee jullie een leuke ochtend, middag of avond beleven. Denk bijvoorbeeld aan het spel Da Vinci Code in Nijmegen, de Hunted Citygame of Wie is de …? in Nijmegen. Allemaal interactieve en spannende spellen waarmee jullie de binnenstad van Nijmegen ingaan.

Groepsuitjes combineren met meerdere activiteiten

Zoek je meerdere activiteiten voor je groepsuitje Nijmegen? Dan kun je bij ons eenvoudig meerdere activiteiten combineren. Denk bijvoorbeeld aan een van de city games of Escape rooms in combinatie met een heerlijke lunch of driegangendiner. Als je contact met ons opneemt, dan ontvang je binnen 24 uur een offerte op maat van ons.

Arrangementen voor groepen Nijmegen

Natuurlijk bieden wij ook een aantal standaard arrangementen voor een groepsuitje Nijmegen met meerdere activiteiten. Zo staan onder andere de arrangementen Wandelspeurtocht - Minute to Win it! Dinner GameStadswandeling met professionele gids - Team Challenge en Stepspeurtocht - Moorddiner garant voor een geweldig groepsuitje of vriendenuitje Nijmegen.


Conclusie: bij DoeNijmegen hebben we de perfecte receptuur voor een geslaagd groepsuitje Nijmegen:

  • Meer dan 50 uitjes
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een gezellige binnenstad!

En zoals gezegd, natuurlijk hebben we ook genoeg mogelijkheden om lekker te eten en van een drankje te genieten. Daarnaast maakt het ons niet uit hoe groot je groep is. We hebben verschillende activiteiten die je al vanaf drie personen kunt boeken. Kies voor een van de arrangementen of stel zelf jullie vriendenuitje samen. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape City in Nijmegen
"Was een erg geslaagde dag, iedereen heeft het goed naar het zin gehad. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes