Wil je voor je hele familie een leuke activiteit of complete familiedag organiseren?

Wij bieden familie uitjes voor alle leeftijden!

Nijmegen
Familie-uitje
Reset

Familie uitje Nijmegen

Onze familie uitjes in Nijmegen bieden diverse activiteiten voor alle leeftijden, zoals sightseeing tours, avontuurlijke diners en uitdagende spellen. Voor kinderen zijn er speurtochten en citygames beschikbaar. We kunnen ook grotere familiebijeenkomsten tot 500 personen organiseren en maatwerkarrangementen bieden.

82 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Onze familie uitjes in Nijmegen

Voor een gezellige familiedag bieden we diverse activiteiten aan voor zowel jong als oud. Wil je de stad leren kennen? Ga dan mee op onze sightseeing tours, zoals een solex tour, steproute, wandeling of speurtocht. Een uitje combineren met een diner? Ga dan het avontuur aan tijdens een dinerquiz, moordspel of de grote diner game show. Als je uitdaging zoekt raden we onze vr games, escape rooms of citygame aan.


Kinderuitjes in Nijmegen

Voor kinderen raden we de speurtochten, citygames en het ganzenbordenspel aan. Ze kunnen hier makkelijk aan mee doen en leren gelijk iets nieuws. Daarbij zijn de uitjes actief en kunnen de kinderen hun energie kwijt.

Familiedag Nijmegen
Type familie uitjes in Nijmegen

Familiedag Nijmegen

Zijn jullie op zoek naar een complete familiedag met de hele familie? Ook dan kunnen we helpen. We bieden uitjes aan tot 500 personen. Er is genoeg ruimte en er zijn genoeg mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Combineer verschillende uitjes, of reserveer een diner. Als jullie iets op maat willen maken, kun je contact opnemen. Dan bespreken we samen de mogelijkheid.


Type familie uitjes in Nijmegen

Voor elke familie ziet een perfect uitje er anders uit. Zijn jullie een sportieve familie? Ga dan mee op een step, fiets, tandem of wandelspeurtocht. Liever een indoor uitje kies dan voor een moordspel, VR game of een escape room. Als niet iedereen goed ter been is, kun je kiezen voor een pubquiz, ik hou van Holland spel, Dinner Game of party and co.

Familie uitje organiseren

Om een geslaagd familie uitje te organiseren, bepaal eerst het doel, kies een geschikte datum en locatie, en stel een budget vast. Selecteer activiteiten die passen bij de interesses van de familieleden en zorg voor logistieke details zoals vervoer en maaltijden. Vergeet niet om voorbereidingen te treffen voor entertainment en veiligheid, en geniet vooral van de tijd die je samen doorbrengt om mooie herinneringen te creëren.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
90's Quiz @Home
"Wat opstart problemen met zoom en de technische kennis van ons als team. Genoten van de beelden van de andere hoe dit er thuis bij zaten. Ella is een super leuke meid, die geduldig was met ons als team. Duidelijke uitleg en echt heel leuk gedaan !! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes