Banner teamuitje.jpg

Wil je een teamuitje organiseren? 

Bij DoeNijmegen vind je altijd een teamuitje dat geschikt is voor jouw werknemers of collega’s.

Nijmegen
Teamuitje
Reset

Teamuitje Nijmegen

Een dag op pad of avond uit met je team? DoeNijmegen heeft verschillende activiteiten voor een fantastisch teamuitje Nijmegen. Leer je team echt kennen in een Escape room, beleef hilarische momenten tijdens de Ik hou van Holland Dinner Game, daag je collega’s uit tijdens de Sherlock Citygame of kies één van de andere leuke activiteiten.


Met de begeleiding van onze enthousiaste spelleiders en quizmasters wordt jullie teamuitje Nijmegen zeker een succes. Neem contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

85 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Teamuitje Nijmegen organiseren: zet dit alvast op een rij

Een teamuitje Nijmegen plannen is elk jaar weer een hele uitdaging. Je moet origineel blijven en je wilt natuurlijk wel iets leuks organiseren. Gelukkig biedt DoeNijmegen genoeg teamuitjes Nijmegen waarmee jullie een fantastische dag beleven. We ontzorgen jullie volledig bij de organisatie van het jaarlijkse teamuitje Nijmegen. We zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is en je echt nergens meer naar om hoeft te kijken. 


Zorg er wel alvast voor dat je de volgende gegevens paraat hebt:

  • Het aantal deelnemers
  • Het budget
  • Wat het doel van de dag is
  • Wat het thema van de dag moet zijn
  • Zijn er allergieën of is er andere belangrijke info over je collega’s?

De leukste teamuitjes Nijmegen: een aantal tips

De leukste teamuitjes Nijmegen stem je bij DoeNijmegen perfect af op jullie team. Zijn jullie een sportief team? Kies dan bijvoorbeeld voor een speurtocht op de step. Houden jullie wel van een beetje spanning? Dan is The Phone echt wat voor jullie. Dit is een spannende citygame waarbij jullie op jacht gaan naar Mister X.


Begin jullie teamuitje Nijmegen goed met een stevige lunch of sluit af met een lekker diner. Mogelijkheden genoeg. Een teamuitje Nijmegen is via onze organisatie altijd perfect georganiseerd. En wat je ook kiest, wij maken er een topdag van! 

Teamuitjes combineren

Natuurlijk kun je ook meerdere activiteiten voor een teamuitje Nijmegen combineren. Wat dacht je van Solex rijden door de stad en daarna genieten van een heerlijk driegangendiner? Of eerst een gezellig borreluurtje en daarna een leuke Pubquiz? Er zijn verschillende teamuitjes Nijmegen te combineren zodat er voor ieder wat wils is.

Losse teamuitjes Nijmegen

Bij DoeNijmegen heb je een ruime keuze uit teamuitjes Nijmegen die geschikt zijn voor iedere doelgroep. Kies bijvoorbeeld voor The Escape Game, het Moorddiner of de Ranking your Stars! Dinner Game. Houden jouw teamleden wel van gezelligheid, kies dan voor een borreluurtje.

Arrangementen teamuitjes: beleef een leuke dag

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de door ons samengestelde arrangementen voor je teamuitje Nijmegen. Hierin zijn verschillende activiteiten samengesteld, zodat zowel jong als oud een leuke dag beleeft. Kijk maar eens naar de arrangementen Drankje - Appeltaart - Escape roomSteppen - Lunch - Party & Co!Ganzenborden - Ik hou van Holland Dinner Game of Da Vinci Code - Minute to Win it!


Hebben wij je al overtuigd? Via onze website kan je direct een offerte voor je teamuitje Nijmegen aanvragen en binnen 24 uur ontvang je een prijsopgave. Wij hebben uitjes binnen elk budget.


Dus zelfs als de offerte te prijzig is, is kunnen we op zoek naar een alternatief. Dankzij professionele begeleiding zorgen we voor een geslaagd teamuitje Nijmegen.

Teamuitje Nijmegen

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Solex rijden in Nijmegen
"Zeer leuke dag gehad met de Solex tour. Je maakt het zelf geslaagd. We hadden 1 solex met Pech. De hulp was er snel en het werd goed opgelost."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes