Op zoek naar een bedrijfsuitje voor jouw werknemers of om samen met je collega’s te doen?

Op DoeNijmegen.nl vind je veel leuke bedrijfsuitjes die passen bij jouw bedrijf. 

Nijmegen
Bedrijfsuitje
Reset

Bedrijfsuitje Nijmegen

Ontdek de historische charme, diverse activiteiten, teambuilding mogelijkheden, culinaire genoegens en centrale locatie. Geschikt voor zowel kleine als grote groepen, bieden we variërende uitjes, van sportieve avonturen tot culturele ervaringen. En vergeet niet de optie om een lunch toe te voegen om de dag compleet te maken. Een bedrijfsuitje in Nijmegen is mogelijk vanaf € 11,16 per persoon, met opties tot € 93,81 inclusief meerdere activiteiten en maaltijden.

83 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Waarom een bedrijfsuitje in Nijmegen?

Een bedrijfsuitje in Nijmegen is ideaal vanwege de historische sfeer, gevarieerde activiteiten, teambuilding mogelijkheden, culinaire genoegens en centrale ligging. Ontdek de charme van deze oude stad terwijl je team banden versterkt en plezier beleeft.

Grote groepsfoto bedrijfsuitje


Grote of kleine groep

We bieden uitjes aan voor groepen vanaf 10 personen tot 500 personen. Dus ook voor een afdelingsuitje of teamuitje, kan je bij ons terecht. Voor kleine groepen kun je kiezen uit solex rijden, ganzenborden, dinner games, escape rooms en nog veel meer. Voor grotere groepen zijn deze activiteiten ook vaak mogelijk. Ben je met meer dan 100 mensen? Neem dan contact op, voor de mogelijkheden.

Type bedrijfsuitje Nijmegen

Voor elke groep is een ander type uitje ideaal. Kies uit sportieve uitjes zoals de stepkroegentocht, een teambuilding uitje zoals een escape room, of een cultureel uitje zoals een stadswandeling. Blijf je liever binnen, kies dan uit een van de vele spellen zoals een pubquiz. 


Bedrijfsuitje Nijmegen inclusief lunch

Combineer een activiteit met een lunch om de dag compleet te maken. Een geweldige manier om samen te werken, terwijl je ook nog culinair verwend wordt. De lunch dient niet alleen als brandstof voor de verdere activiteiten, maar zorgt er ook voor dat teamleden kunnen ontspannen en van elkaars gezelschap kunnen genieten.

Bedrijfsuitje Nijmegen met lunch

Hoeveel mag een bedrijfsuitje in Nijmegen kosten?

Een bedrijfsuitje in Nijmegen kan al vanaf € 11,16 per persoon, dan kunnen jullie een wandelspeurtocht doen. De kosten kunnen oplopen tot € 93,81 per persoon. Dan heb je de mogelijkheid om meerdere activiteiten te combineren. Ook met een lunch of diner.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
De Grote Spelshow
"Goede begeleiding en een leuk spel gehad, voor herhaling vatbaar! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes