DoeNijmegen
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,8 BEKIJK ALLE REVIEWS 478
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 024 204 20 31 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING
  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte

Workshop Nijmegen

Staat er binnenkort een familiedag, teamuitje of bedrijfsuitje op de planning en ben je op zoek naar een creatieve workshop in Nijmegen? DoeNijmegen biedt een breed scala aan creatieve workshops en uitjes voor een onvergetelijke dag in Nijmegen. Kies jij voor een van de arrangementen of stel je liever zelf een programma samen?

Neem deel aan een workshop in Nijmegen met een hoog fungehalte

Gezellig met collega’s een heerlijke maaltijd bereiden tijdens een kookworkshop? Met de familie een eigen koe beschilderen, lekker borrelen en met een kunstobject naar huis? Of tijdens het vrijgezellenfeest je eigen Bossche bol maken gevolgd door een citygame? Welke workshop je ook kiest, je krijgt altijd een professionele workshop aangeboden in Nijmegen. DoeNijmegen werkt met professionele en enthousiaste begeleiding, biedt compleet verzorgde (creatieve) workshops en werkt zeer flexibel. 95% van onze activiteiten verzorgen we helemaal zelf. Als het nodig is, schakelen we snel. 

Kies en combineer

Wil je een workshop combineren met een sportief of spannend uitje? Bij DoeNijmegen zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt het gezelschap zelfs in twee groepen verdelen die elk hun eigen activiteit doen. Zo maak je het jong en oud naar de zin.

Maak je dagje uit compleet met lekker eten

Een uitje is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten. Begin de dag lekker met koffie en gebak, kies voor een gezellige picknick of sluit de dag gezamenlijk af met een uitgebreid buffet. Ook hier zijn er meer dan genoeg mogelijkheden! Alle creatieve workshops in Nijmegen zijn te combineren met een lunch, diner of borrelarrangement.


Beleef een topdag!

De creatieve geest van jezelf, collega’s, familie of vrienden leren kennen tijdens een uitje? Kies een van de creatieve workshops van DoeNijmegen. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op door te bellen naar 024 204 2031 en wij helpen je graag verder met het vinden van een passende workshop. Reserveren is zowel online als telefonisch mogelijk.

Contact

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden
202 uitjes gevonden
Filter de uitjes
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte