Tandemspeurtocht in Nijmegen Tandemspeurtocht in Nijmegen
Tandemspeurtocht in Nijmegen Tandemspeurtocht in Nijmegen
Programma
Prijzen
Reviews (2)
Veelgestelde vragen

Wil je eens wat anders dan een gewone fietstocht?

Kom dan Nijmegen verkennen op de tandem.


Onderstaande tijden zijn ter indicatie.


14:00 - 16:00 uur Tandemspeurtocht

De tandems staan daar al voor je klaar. De eerste meters zijn meestal goed voor de lachspieren, maar het fietsen went snel!

Ga samen op pad en geniet van één van de prachtige routes.


Je gaat in groepjes op pad met een prachtige route, waarbij je langs de meest bijzonderste plekjes van Den Bosch komt!

Deze mooie route kun je ontdekken door goed samen te werken, en leuke en interessante vragen te beantwoorden en puzzels op te lossen!

Durf jij de speurtocht aan?!


16:00 - 16:15 uur Tandemspeurtocht prijsuitreiking

Bij de prijsuitreiking staat er voor het beste team een mooie verrassing klaar!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 21,90
€ 26,50
15
Gemiddelde beoordeling
10.0
2 reviews
Uitje: 10.0
Service: 10.0
Horeca: 8.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 10.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: VWG
Datum: 16-05-2019
Locatie: Nijmegen
Toen we aankwamen op locatie stonden alle tandems keurig klaar. Een medewerkster van Doe Nijmegen heeft na een korte duidelijke uitleg iedereen per groep op weg gestuurd. Voor sommige ff wennen met zn 2en op 1 fiets maar dat duurde niet lang. De route was helemaal prima. Zowel centrum als groen. Van Keizer Karelplein tot de Ooij, we hebben het allemaal gezien. Tandem fietsen is erg leuk om te doen en zorgt echt voor grappige situaties. Kortom een echte aanrader!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Huisartsen Musis
Datum: 07-10-2016
Locatie: Nijmegen
Ieder jaar organiseren 3 personen van onze huisartsenpraktijk het jaarlijkse personeelsuitje. Dit keer mocht ik dit met twee collegae organiseren. Wij zijn de kortst werkende collegae uit deze praktijk dus aan ons de eer. Wij hadden een uitnodiging voor vrijdag 7/10/2016 om de groepsapp: Crew geplaatst. Deze dag was voor ons drieën een weet voor de anderen een vraag wat we zouden gaan doen. Het ochtend programma was Tandem rijden en speuren in Nijmegen. We werden leuk ontvangen op de Titusbrandsmastaat. De tandems werden al van de aanhangwagen afgehaald. Ook stond er een andere groep te wachten op instructies van hun uitje. Hier maakten wij dankbaar gebruik van om de spanning onder de collegae nog wat op te voeren zeiden wij dat dit onze tegenstanders waren. Uiteindelijk kregen ze te horen wat we gingen doen. Op de tandem!! Erg leuk om met collegae te doen. Heel bijzonder om te zien wie toch graag de leiding neemt en wie liever niet. Wij gingen verdeeld in 3 groepen met twee tandems (4 personen dus) op pad. Erg leuk ook dat stukje wedstrijdelement erin. Wie weet de antwoorden op de vragen en wie komt er als eerste weer binnen. Kortom wij hebben erg genoten van ons ochtendprogramma. Kan ook niet anders als je na afloop zo'n prijs met je groepje binnensleept. Echt een aanrader, leuk, sportief uitje voor iedereen.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Huur van de tandem 
  • Routekaart met vragen voor onderweg
  • Prijsuitreiking voor het beste team

Bijzonderheden

  • Dit uitje is alleen te boeken in combinatie met een andere activiteit of in een arrangement.
Ook leuk
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke