Escape Online: Kerst Game Escape Online: Kerst Game
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

NU VOOR DE ACTIEPRIJS VAN € 9,95

Klik hier om te bestellen


Samen met je familie, gezin of vrienden een leuk spel doen tijdens de feestdagen? Dan is de Escape Kerst Game zeker iets voor jullie. Een spannend spel waarbij jullie de Kerstman moeten helpen om het Kerstfeest te redden!


Per mail ontvang je van ons alle benodigdheden voor het spel. Met een code log je in op de speciaal ontwikkelde website voor de Escape Kerst Game. Ontrafel virtueel raadsels en kom dichterbij de oplossing om de Kerstman te  helpen. Online wordt jullie tijd geregistreerd, maar lukt het niet om een opdracht te voltooien? Dan kun je natuurlijk ook hint vragen, maar dat gaat niet zomaar.. dit kost namelijk strafminuten.


De Escape Kerst Game is een spannend spel waarbij gezelligheid tijdens de feestdagen gegarandeerd is. Het is de perfecte combinatie tussen het online spel en de puzzels die je van ons toegestuurd krijgt, zo is iedereen bezig met het spel.

De Escape Kerst Game kost per spel (1-4 spelers): 9,95 euro

Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • PDF bestand per mail
  • Speciale escape online platform
  • Inlogcode
  • 90 minuten spanning en teamwork

Bijzonderheden

  • Het spel kun je met maximaal 5 personen spelen in een team
  • Het spel is geschikt om met kinderen te spelen die ouder zijn dan 12 jaar

Categorieën

Eindejaars geschenken
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Moorddiner
"Wij vonden het moorddiner heel erg leuk! Goede voorbereiding door uitgewerkte rollen voor iedere deelnemer en begeleiding op locatie door DoeNederland. Het is eerlijk gezegd geen goedkoop uitje, maar het geld meer dan waard."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke