Escape Online: El Dorado Escape Online: El Dorado
Escape Online: El Dorado Escape Online: El Dorado
Escape Online: El Dorado Escape Online: El Dorado
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

De verborgen gouden stad El Dorado: mythe of waarheid? Los de raadsels en het mysterie op en je komt erachter!

Beleef een gezellige uitje met je vrienden, familie, partner of collega’s met de Online Escape room El Dorado. Maak teams van maximaal 5 personen en ontrafel de geheimen. Zijn er meerdere teams? Speel dan tegen elkaar en achteraf zie je wie het snelste het mysterie heeft opgelost.


Het avontuur begint al voor het uitje. Iedereen ontvangt een brief waarin staat dat ze binnenkort verwacht worden op het kantoor van de notaris. De voorpret is begonnen!

De dag van het uitje is aangebroken….start snel je laptop of computer op en ga op onderzoek met je teamgenoten. Door het gebruik van verschillende websites is iedereen actief in het team.

Je loopt als ware door de jungle en het lijkt alsof je je in een echte escape room bevindt! Werk samen met je team en speur naar verdachte omstandigheden. Bij het oplossen van een puzzel of raadsel ontvang je een aanwijzing die jou dichter bij de eindbestemming brengt. Natuurlijk kun je ook hints vragen, maar pas op! Dit kost extra tijd.


Het verhaal

Professor Brown vertelde jou als klein kind altijd over zijn ontdekkingstochten. Je was hem misschien al vergeten, maar opeens word je opgeroepen bij de Notaris. De professor wordt namelijk al 2 maanden vermist en hierdoor heeft de Notaris de opdracht om het testament van meneer Brown in werking te zetten. En wat blijkt? Omdat jij professor Brown nooit voor gek verklaarde als hij zijn verhalen vertelde, ben jij de eerste erfgenaam.


Daarom ontvang je van de Notaris de spullen van professor Brown, inclusief een vliegticket naar Colombia. Zou de geheime gouden stad El Dorado dan toch echt bestaan? En houdt professor Brown zich hier schuil? Los alle puzzels en raadsels op en je komt erachter!


Meerdere teams?

Willen jullie met meerdere teams de online escape room El Dorado spelen? Maak dit dan extra competitief door achteraf de ranglijsten te bekijken. Wie kwam het snelst achter de waarheid over de gouden stad El Dorado en de verblijfplaats van professor Brown?

Ideaal als bedrijfsuitje waarbij iedereen alleen thuis werkt en je toch als team wilt samenwerken.


Inclusief begeleiding

Wij bieden ook de optie om het uitje te laten begeleiden door ons. Wij zullen vooraf uitleg geven aan iedereen wat ze kunnen verwachten en hoe ze het spel kunnen opstarten. Achteraf bespreken we de puzzels zodat iedereen ze begrijpt. En niet te vergeten zal er verteld worden wie er gewonnen heeft!!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 32,23
€ 39,00
1
20 - 29 personen
20 - 29 pers.
€ 6,45
€ 7,80
1
30 - 49 personen
30 - 49 pers.
€ 32,23
€ 39,00
1
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 6,45
€ 7,80
1
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Inlogcode voor ieder team
  • Duidelijke uitleg van te voren per email
  • 90 minuten spanning en teamwork

Bijzonderheden

  • Dit spel kan ook geboekt worden met begeleiding. Vraag naar de mogelijkheden.
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Pubquiz (versie 2024)
"Het was een leuke inter-actie tussen de groep en de spel-leiders, in een ontspanne sfeer. The Pub-Quizzzz was up too date; met verschillende niveau's, waardoor iedereen werd uitgedaagd. Een Top-middag."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes