Rondleiding - Bierproeverij - Drie gangendiner Rondleiding - Bierproeverij - Drie gangendiner
Programma
Prijzen
Reviews (2)
Veelgestelde vragen

Bierproeverij Nijmegen

Een bezoek aan de bierbrouwerij in Nijmegen en daarna een heerlijk 3 gangendiner. Krijg jij ook al zin in een gezellig avondje uit?


Hoe ziet een bierproeverij in Nijmegen eruit?

Je uitje begint met een rondleiding door de brouwerij en een heuse bierproeverij. Je komt alles te weten over bier en je proeft het nog ook! De bierproeverij wordt gevolgd door een uitgebreid 3 gangendiner op een gezellige locatie in het centrum van Nijmegen.


Onderstaande tijden zijn slechts ter indicatie

17:00 - 18.30 uur: de rondleiding en de hemelse bierproeverij

Je start met een mooie rondleiding door de kelders van de brouwerij. Natuurlijk ga je de bieren van deze brouwerij proeven. En wel 6 verschillende soorten!


19.00 - 21.00 uur: drie gangendiner

In een sfeervol restaurant geniet je van een welverdiend 3 gangendiner. Met een lekker biertje of een goed glas wijn kan jouw avondje uit in Nijmegen niet meer stuk!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
per persoon
per pers.
€ 39,91
€ 43,50
10
Gemiddelde beoordeling
7.7
2 reviews
Uitje: 8.0
Service: 8.0
Horeca: 6.0
Locatie: 8.0
Prijs/kwaliteit: 7.0
Personeel: 9.0
beoordeelt dit uitje met een:
7.3
Datum: 25-10-2015
Locatie: Nijmegen
We hebben een prima rondleiding gehad. Ik werd op tijd geïnformeerd dat de oorspronkelijk geplande gids vervangen werd door een andere die mij ook netjes gebeld heeft. De horeca was op zich goed met als minpunt dat er in het uitje staat koffie/thee met een Mariken en dan men bezwaar wilde maken tegen cappuccino (want dat zat niet in de prijs)... Na wat heen en weer gepraat werd het toch geaccepteerd (dat was een beetje jammer). De gids was aardig en deskundig.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Bedrijf / gezelschap: Waterpolo teamuitje
Datum: 05-09-2015
Locatie: Nijmegen
Zeker een zeer geslaagde dag, zowel de proeverij, rondleiding als diner was prima in orde.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

  • Bierpresentatie en 6 speciale bieren om te proeven 
  • 3 gangendiner
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.8
50 tinten grijs
"Wat hebben wij het met onze meidengroep toch gezellig gehad!! Het was lachen gieren brullen.. Wat een heerlijke activiteit was dit om te doen met vriendinnen samen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke