Zeskamp - VR Dinner Game Zeskamp - VR Dinner Game
Programma
Prijzen
Reviews (0)
FAQ

14.00 – 17.00 uur Zeskamp

“Yell, yell, yell, wij winnen deze Zeskamp écht wel!!”

Klinkt dit als een geschikte yell voor jouw team? Na het indelen van de teams en het aanwijzen van de teamcaptains, bedenken jullie een pakkende yell die gedurende het spel regelmatig hoorbaar zal zijn. Samen met je teamgenoten strijd je tegen andere teams tijdens verschillende sportieve activiteiten en behendigheidsspellen. Je hebt echt de hulp van elkaar nodig om de opdrachten goed uit te voeren, dat maakt deze Zeskamp een perfecte teambuildingsactiviteit!


Tussendoor krijg je regelmatig de score te horen, nog alles is mogelijk… dus blijf de strijd aangaan met je tegenstanders!


Wint jouw team de eeuwige roem én een mooie prijs?


Stel je eigen Zeskamp samen

Vooraf bepaal je zelf welke zes activiteiten aan bod komen tijdens de Zeskamp. Je stelt je eigen Zeskamp-pakket samen en kiest hierbij uit de volgende onderdelen:


‘Luxe’ artikelen:

 • Archery Dart: Probeer met je team met boog en klittenbandpijlen zoveel mogelijk punten bij elkaar te schieten op een enorm dartbord.
 • Reuzen Hockey: Is een spelletje hockey voor jouw team een eitje? We maken het nu iets moeilijker door gebruik te maken van enorme hockeysticks die je met twee personen vast moet houden. Uiteraard is ook de bal in formaat meegegroeid, dus scoren maar!
 • Big Shoes Voetbal: Ooit voetbal gespeeld met schoenen die echt absurd groot zijn? Probeer tijdens deze hilarische activiteit toch maar eens te scoren bij de tegenstander.
 • Bubble Voetbal: Kruip in de bal en speel een potje voetbal. Botsen en over elkaar heen vallen zorgt ervoor dat jullie tijdens deze activiteit nóg meer plat liggen van het lachen.

‘Basis’ artikelen:

 • Pictionary: Ren in tweetallen met een pen van wel 1,5 meter groot naar het tekenbord aan de overkant van het veld en zorg dat jullie team aan de startlijn kan raden wat er wordt getekend. Natuurlijk is het van belang om zoveel mogelijk tekeningen te raden binnen de tijd.
 • Touwtrekken: Tijdens deze strijd mag ook het ouderwetse touwtrekken niet ontbreken. Dat de sterkste moge winnen … trekken maar!
 • Bamboe Bouwen: Bouw met je team een zo hoog mogelijke toren van bamboe. Bonuspunten als hij natuurlijk ook nog blijft staan op het moment dat de tijd om is!
 • Mega Bal: Een waaghals zit bovenop de 2 meter hoge bal en de rest van het team begeleidt de bal naar de eindstreep. Hoe groot is het vertrouwen in elkaar?
 • Skippyslang: Samen met je teamgenoten op een Skippyslang stuiter je over een parcours, maar zorg wel dat je als eerste bij de finish bent!
 • Wandelende A: Ook de Wandelende A is een activiteit waarbij je goed moet samenwerken en elkaar moet vertrouwen. Een teamgenoot gaat op de A staan en de rest van het team moet de A laten wandelen. Welk team is het snelste aan de overkant?
 • Trio Zaklopen: Een hilarische activiteit waarbij je met drie personen in een zak zo snel mogelijk naar de overkant moet springen. Goede communicatie is belangrijk om zonder vallen de overkant te halen. Gaat dit jullie lukken?
 • Mega Twister: Rechtervoet op blauw, linkerhand op geel, linkervoet op rood… Voor je het weet sta je in de meest ingewikkelde positie op onze extra grote Twister-mat. Wie blijft het langste deelnemer zonder om te vallen?

Pakketten:

Zeskamp A: bestaat uit 1 ‘luxe’ en 5 ‘basis'-onderdelen

Zeskamp B: bestaat uit 2 ‘luxe’ en 4 ‘basis'-onderdelen

Zeskamp C: bestaat uit 3 ‘luxe’ en 3 ‘basis'-onderdelen


Bij je reservering kun je aangeven naar welk pakket en bijbehorende onderdelen je voorkeur uitgaat en waarmee jij dus de competitie gaat spelen.


17.30 - 20.30 Ervaar een Virtual Reality diner

Daar zit je dan met een VR-bril aan tafel, even helemaal in je eigen Virtual Reality. Je hoort je medespelers iets roepen, maar kan het niet linken aan je eigen spel. De instructies van je teamgenoten helpen je gelukkig wél verder in de virtuele wereld. Iedereen beleeft Virtual Reality op zijn eigen manier. Een VR-game wordt vaak als een individuele activiteit gezien, maar wij zorgen ervoor dat je elkaar juist ontzettend hard nodig hebt om verder te kunnen in het spel.


Virtual Reality Dinerspel: Oplossen van puzzels om bommen te ontmantelen

In teams maak je tijdens de eerste speelronde van het Virtual Reality Dinerspel kennis met Virtual Reality en de mogelijkheden van de VR-bril. Ook oefen je met het ontmantelen van een bom. In de tweede ronde is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk bommen onschadelijk maakt. Het is dus wel zo prettig om tijdens de eerste ronde zoveel mogelijk handigheid te krijgen in de Virtual Reality wereld.


Een van je teamgenoten heeft de VR-bril op en ziet de bom. Het probleem is dat hij geen idee heeft hoe hij deze onschadelijk moet maken, daarvoor heeft hij jullie hulp nodig. Samenwerken is dan ook hét sleutelwoord voor dit spel. De deelnemer met de VR-bril op moet een zo goed mogelijke beschrijving geven van hetgeen wat hij ziet. De overige teamgenoten zijn tussendoor druk bezig met het oplossen van puzzels om tot duidelijke instructies te komen. Dit gaat natuurlijk onder tijdsdruk, want de tijd op de bom blijft maar aftellen! Wat een vreselijk geluid dat aftikken van de bom, dat voert de druk nog verder op. Met elke goede instructie zijn jullie als team weer een stap in de goede richting.


De moeilijkheidsgraad van de puzzels verandert naarmate er meer bommen onklaar worden gemaakt. Natuurlijk zijn er ook hints beschikbaar voor als jullie er écht niet uitkomen. Zowel het aantal bommen dat jullie ontmanteld hebben, als de tijd waarbinnen dit is gelukt, tellen mee in de eindscore.


Krijgen jullie de bommen in zo’n kort mogelijke tijd onschadelijk gemaakt of exploderen ze uiteindelijk alsnog?


Een zenuwslopend spel wat zich zowel in de virtuele wereld als in de échte wereld afspeelt

.

VR-Game naar keuze

Tijdens de laatste ronde komen er meer VR-brillen op tafel en kunnen jullie een of meerdere VR-spellen naar keuze spelen. Zo is het mogelijk om een heus sneeuwballengevecht te spelen of wat dacht je van het maken van een spannende wandeling terwijl de dinosaurussen op armlengte afstand voorbij lopen. Alles is mogelijk in de Virtual Reality!


3-gangendiner

Tijdens deze VR Dinner Game hebben we een 3-gangendiner voor jullie geregeld. De verschillende gangen van het Virtual Reality diner worden afgewisseld met de speelrondes van het spel. Uiteraard stap je tijdens het eten even uit de Virtual Reality, terug naar de werkelijkheid!

Prijzen Zeskamp
Eén Zeskamp is geschikt voor groepen tot 60 personen.

Vanaf 60 personen, adviseren wij om een extra Zeskamp-pakket te boeken.

Pakket (t/m 25 km) Inclusief Prijs incl. btw
Zeskamp A: 1 'luxe' en 5 'basis'-onderdelen € 1.010,-
Zeskamp B: 2 'luxe' en 4 'basis'-onderdelen € 1.110,-
Zeskamp C: 3 'luxe' en 3 'basis'-onderdelen € 1.210.-
Pakket (t/m 50 km) Inclusief Prijs incl. btw
Zeskamp A: 1 'luxe' en 5 'basis'-onderdelen € 1.120,-
Zeskamp B: 2 'luxe' en 4 'basis'-onderdelen € 1.220,-
Zeskamp C: 3 'luxe' en 3 'basis'-onderdelen € 1.320.-
Pakket (t/m 75 km) Inclusief Prijs incl. btw
Zeskamp A: 1 'luxe' en 5 'basis'-onderdelen € 1.170,-
Zeskamp B: 2 'luxe' en 4 'basis'-onderdelen € 1.270,-
Zeskamp C: 3 'luxe' en 3 'basis'-onderdelen € 1.370.-
Pakket (t/m 99 km) Inclusief Prijs incl. btw
Zeskamp A: 1 'luxe' en 5 'basis'-onderdelen € 1.220,-
Zeskamp B: 2 'luxe' en 4 'basis'-onderdelen € 1.320,-
Zeskamp C: 3 'luxe' en 3 'basis'-onderdelen € 1.420.-

Prijzen VR Dinner Game

Aantal personen Incl.BTW
1 - 19 personen € 60,00
20 - 49 personen € 59,00
vanaf 50 personen € 58,00
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Er is nog geen FAQ aanwezig.

Bij dit uitje inbegrepen

 • Enthousiaste begeleiding
 • Alle materialen en benodigdheden
 • Prijs voor het winnende team
 • VR-brillen
 • 3-gangendiner
 • Inclusief transportkosten binnen een straal van 25 km rond Den Bosch 

Bijzonderheden

 • Deze activiteiten zijn ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.8
Escape room - Pubquiz (versie 2020)
"Erg leuke dag, waarin het gezelschap beide escape rooms heeft gespeeld. Goede kwaliteit van de kamers, originele puzzels, erg verrassend!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke