De Erfenis van 750 miljoen - De Grote Spelshow De Erfenis van 750 miljoen - De Grote Spelshow
Programma
Prijzen
Reviews (0)
FAQ

In de binnenstad van Nijmegen probeer je in teams zo snel mogelijk de erfenis van oudoom Hendrikus van Barneveld uit te geven. Een gezellige smartphone-game met verschillende opdrachten en vragen.

Daarna staan hilariteit, creativiteit, humor en intelligentie op de planning tijdens De Grote Spelshow, waarbij verschillende spelshows van de televisie aan bod komen.


10.00 – 13.00 uur De Erfenis

Het spel

Je oudoom Hendrikus van Barneveld is op 97-jarige leeftijd omgekomen en laat een erfenis na van € 750 miljoen. Er is geen directe familie dus wellicht maak jij kans op de erfenis. Maar ben je wel een echte van Barneveld?

Je krijgt ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven! Deze citygame speel je met het centrum van Nijmegen als decor.


Geniet van het leven, geniet van geld uitgeven! Daarom krijgt ieder team een Smartphone mee met daarop 1 miljoen euro!!!

Geef je het meeste geld uit? En ontvang jij de 750 miljoen?


Hoe raak je onder andere het geld kwijt:

- Door het uitvoeren van hilarische foto opdrachten

- Het goed beantwoorden van vragen

- Het neerleggen van portemonnees

- Het uitdagen van andere teams in het casino


Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht bij de notaris. Terwijl je met een drankje bijkomt van het spel, wordt het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijg je ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie er recht heeft op De Erfenis van 750 miljoen euro. Oftewel: De erfenis is een activiteit vol spanning en hilariteit!


Nagenieten

Alle foto’s, die gemaakt worden tijdens het spel, worden toegestuurd zodat je heerlijk kan nagenieten van de activiteit! Man of vrouw? Jong of oud? Bedrijf of vrijgezel? Het maakt niet uit wat je bent, dit moderne stadsspel biedt iedereen veel plezier!


15.00 – 17.00 uur De Grote Spelshow

Lig jij ook elk weekend rollend van het lachen voor de televisie bij het zien van de verschillende spelshows? Of wat vind je van de spellen waarbij je echt je hersenen moet laten kraken? Wij hebben de leukste en grappigste spellen en de grootste breinbrekers nu voor je verwerkt in Dé Grote Spelshow! Tijdens deze interactieve spelshow, onder begeleiding van onze enthousiaste quizmaster, komen twee uur lang de leukste spellen aan bod uit bekende tv programma’s, zoals uit ‘Alles mag op vrijdag/zaterdag/zondag’, ‘Het Beste Brein’ en ‘Jongens tegen de Meisjes’.


Elk team beschikt over een eigen quizknop. Drukt jouw team het snelste met de juiste antwoorden op de quiz- en fotovragen? Sla op de knop en geef direct het juiste antwoord! Hoe staat het met jouw vermogen om songteksten zo uit te beelden, zodat anderen ze kunnen raden? Of lukt het jouw team om binnen de tijd zoveel mogelijk woorden uit te beelden met de letters die op je lichaam hangen? Probeer in een karikatuur zo snel mogelijk de BN-er te herkennen, puzzel binnen de tijd en natuurlijk willen we ook weten hoe volgens jullie de getoonde filmpjes aflopen!


Deze sensationele spelshow vraagt om snelheid, creativiteit, intelligentie en natuurlijk een flinke dosis humor. Natuurlijk hebben we een prijs voor het winnende team!


Eten en drinken

Bovenstaand programma kunnen we compleet maken door ook voor jullie het ontvangst (bijvoorbeeld een consumptie met appelgebak), een lunch, borrel of een diner te verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 50,22
€ 60,00
12
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 46,08
€ 55,00
12
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 41,96
€ 50,00
12
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Er is nog geen FAQ aanwezig.

Bij dit uitje inbegrepen

De Erfenis:

 • Ontvangst met een consumptie
 • Een consumptie bij de prijsuitreiking
 • Begeleiding en instructie door de notaris (instructeur)
 • Gebruik van een speciale smartphone
 • Prijs voor het winnende team
 • Digitale versie van de gemaakte foto’s (worden achteraf toegestuurd)

De Grote Spelshow:

 • Begeleiding van een enthousiaste quizmaster
 • Alle materialen en benodigdheden
 • Prijs voor het winnende team

Bijzonderheden

De Erfenis van 750 miljoen:

 • Om het spel een persoonlijk tintje te geven, is het mogelijk eigen vragen toe te voegen aan het spel. Vraag naar de mogelijkheden!

De Grote Spelshow:

 • Nu met échte quizknoppen, waardoor de strijd nog spannender wordt!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.8
Stepspeurtocht door Nijmegen
"Leuk om met de step meer te zien van de stad Nijmegen. De steps waren prima in orde net als het cafe samson waar we een gezellige borrel hadden. Doenijmegen.nl bedankt!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke