The Escape Game - The Phone The Escape Game - The Phone
Programma
Prijzen
Reviews (0)
FAQ

Hou jij van een uitdaging? Deze dag staat namelijk in het teken van uitdagingen. Medisch onderzoeker Alex Porter heeft vergif in de wereld losgelaten en het is aan jullie om de wereld te redden van de ondergang. Vervolgens moet door middel van opdrachten Mister X worden opgespoord. Twee verschillende spannende en uitdagende spellen die zowel binnen als buiten plaatsvinden en in het teken staan van puzzels, raadsels en opdrachten.

Lukt het je om Mister X te vinden en met tegengif de wereld te redden?


14.00 – 14.30 Ontvangst met een consumptie

Je verzamelt met een drankje in de binnenstad van Nijmegen. Er is nog niets aan de hand…


14.30 – 16.15 The Escape Game

Je wordt wakker, kijkt om je heen en hebt geen idee waar je bent. Je probeert los te komen, maar zit muurvast. Paniek is hetgeen dat je voelt, je hartslag maakt overuren. Dan springt plotseling de radio aan en er galmt een bekende stem door de ruimte heen. Langzaam dringt het tot je door dat het Alex Porter is, die ontslagen collega en tevens medisch onderzoeker. Je kijkt om je heen en concludeert dat je vast zit in zijn huis. Hij vertelt je dat hij vergif in de wereld heeft losgelaten, omdat jullie zijn leven hebben verwoest. Er is een tegengif, maar daarvoor moet wel de code van de kluis gekraakt worden…


The Escape Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waarbij de wereld op het spel staat. Door middel van een aantal cryptische aanwijzingen en intrigerende puzzels moet de mysterieuze code ontrafeld worden, waarmee je uiteindelijk het tegengif kan weten te bemachtigen en de wereld kunt redden. Onder genot van een drankje zijn jij en je gezelschap in meerdere teams bezig met het oplossen van puzzels. Slechts één team kan de kluis kraken en er met de prijs vandoor gaan. Maar pas op: de tijd tikt door en je moet zoveel mogelijk tijd besparen om de uiteindelijke eindcode te ontrafelen. Zorgen jullie voor een totale ondergang of zien jullie een ondergang te voorkomen?


16.30 – 19.30 The Phone

Het begin met één telefoontje…

Stel je voor: jullie doen mee aan een leuk stadsspel in Nijmegen. Terwijl jullie nietsvermoedend zitten te wachten, gaat je telefoon af. Iedereen schudt zijn hoofd ‘niet mijn telefoon’. Jouw telefoon blijft maar gaan en de spanning stijgt. Neem jij hem op?


Zodra je de telefoon beantwoordt, start de klok. Mister X heeft jullie gevonden en hij daagt jullie uit om hem op te sporen. Bereid je voor op een meeslepende race tegen de klok, waarin niets is wat het lijkt. De jacht op Mister X kan beginnen!


Waar is Mister X?

Om Mister X te vinden, gaan jullie opdrachten uitvoeren in het centrum van Nijmegen. Om geen sporen na te laten, geeft hij jullie de opdrachten via de telefoon door. Bij elke juist uitgevoerde opdracht verdien je tijd en krijg je een hint over de schuilplaats van Mister X. Vinden jullie hem op tijd, dan spelen jullie de laatste ronde voor de ultieme winst. Zorg dus dat je genoeg seconden verdient voor deze zinderende slotronde.


Stadsspel The Phone is een super spannend spel waarin van alles kan gebeuren. Wees overal op voorbereid en beleef een geweldig avontuur.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 47,01
€ 56,50
8
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 42,87
€ 51,50
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 38,75
€ 46,50
8
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Er is nog geen FAQ aanwezig.

Bij dit uitje inbegrepen

  • Professionele begeleiding
  • Tablet per team
  • Alle benodigdheden voor de puzzels en raadsels
  • Prijs voor het winnende team bij The Escape Game
  • Consumptie bij ontvangst
  • Prijsuitreiking met een prijs voor het winnende team bij The Phone

Bijzonderheden

  • Als je The Phone wilt winnen, vergeet dan je smartphone niet en zorg voor een volle batterij!
  • The Escape Game is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.8
Escape Room
"Goed verzorgd. Duidelijk uitgelegd en werden goed geholpen. Zeker een aanrader!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke