Steppen - The Phone Steppen - The Phone
Programma
Prijzen
Reviews (0)
FAQ

Sportief per step verkent u de highlights van Nijmegen. Daarna begint de super spannende citygame The Phone. Wees op alles voorbereid tijdens dit spel en beleef een geweldig avontuur!


13.00 – 15.00 Steppen

De step is een ideaal vervoersmiddel om op een snelle manier veel van de stad te zien. Er is geen oefening voor nodig en je hebt een leuk dagje uit in de buitenlucht. In groepjes vertrek je met een route op papier vanuit het centrum van Nijmegen. Daarbij heb je keuze uit verschillende steproutes, zoals een tocht langs de highlights van de stad of toch een rustige tocht door de mooie natuur.


Tip:

Je kunt er ook voor kiezen om een stepspeurtocht te doen (+ € 4,- per persoon).

Met deze tocht gaan jullie in groepjes op pad en krijgen een route mee die langs de hoogtepunten van de stad gaat. Onderweg moet je verschillende vragen beantwoorden over deze bezienswaardigheden. Na een ruime 2 uur kom je weer bij de startlocatie aan, waar de opdrachten worden nagekeken en de winnaars een leuke prijs krijgen!


15.00 – 15.30 Consumptie

Onder genot van een drankje verzamel je na de steptocht op een gezellige locatie in de stad en maak je je klaar voor het volgende spannende stadsspel.


15.30 – 18.30 The Phone

Het begint met één telefoontje…

Stel je voor: jullie doen mee aan een leuke Citygame in Nijmegen. Terwijl jullie nietsvermoedend zitten te wachten, gaat je telefoon af. Iedereen schudt zijn hoofd ‘niet mijn telefoon’. Maar de jouwe blijft gaan en de spanning stijgt. Neem jij hem op?

Zodra je de telefoon beantwoordt start de klok. Mister X heeft jullie gevonden en hij zal jullie uitdagen om hem op te sporen. Bereid je voor op een meeslepende race tegen de klok, waarin niets lijkt wat het is. De jacht op Mister X kan beginnen!


Waar is Mister X?

Om Mister X te vinden, gaan jullie opdrachten uitvoeren. Om geen sporen na te laten geeft hij jullie de opdrachten uiteraard via de telefoon door. Bij elke juist uitgevoerde opdracht verdien je tijd en krijg je een hint over de schuilplaats van Mister X. Vinden jullie hem op tijd, dan spelen jullie de laatste ronde voor de ultieme winst. Zorg dus dat je genoeg seconden verdient voor deze laatste zinderende slotronde.


Citygame The Phone is een superspannend spel waarin van alles kan gebeuren. Wees op alles voorbereid en beleef een geweldig avontuur!

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 19 personen
1 - 19 pers.
€ 38,37
€ 45,75
8
20 - 49 personen
20 - 49 pers.
€ 35,89
€ 42,75
8
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 33,42
€ 39,75
8
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Er is nog geen FAQ aanwezig.

Bij dit uitje inbegrepen

  • Goede en uitgebreide uitleg 
  • Keuze uit verschillende routes 
  • Huur van de step 
  • Flesje drinken voor onderweg
  • Consumptie tussendoor
  • Professionele begeleiding
  • Prijsuitreiking met een prijs voor het winnende team

Bijzonderheden

  • Als je wilt winnen, vergeet dan je smartphone niet en zorg voor een volle batterij!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.8
The Hangover in Nijmegen
"De dag was super leuk, het spel was veel leuker dan verwacht en ook achteraf een drankje doen bij Faber was erg leuk. Het spel was goed verzorgd, we werden goed begeleid en de foto's werden heel snel beoordeeld wat het spel ten goede kwam."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke